Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Un șofer beat nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a făcut accident, apoi a intrat în altă mașină parcată

Un șofer beat nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a făcut accident, apoi a intrat în altă mașină parcată

Un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a urcat beat la volan și a provocat două accidente, în Mediaș. 

"La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 19:04, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au fost sesizați despre producerea, pe str. Turda din municipiu, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale", transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Polițiștii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism, un medieșean în vârstă de 52 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în momentul în care s-a pus în mișcare de pe loc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, localnic. După impactul cu această mașină, intenționând să își parcheze mașina, medieșeanul de 52 de ani a mai lovit o mașină parcată. 

Testarea alcoolscopică a șoferului de 52 de ani a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

"un sofer beat" NU trebuia sa plece cu masina "de pe loc"...PROBLEMA fundamentala e ca era beat (si nu trebuia sa conduca o masina!) nu ca nu s-a asigurat!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus