Duminică,
21.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Evenimentele din noiembrie: Târgul de Crăciun și Transylvanian Grand Prix, printre vedetele lunii

Evenimentele din noiembrie: Târgul de Crăciun și Transylvanian Grand Prix, printre vedetele lunii

Două zile ne mai despart de ultima lună de toamnă a acestui an. În noiembrie, oferta de petrecere a timpului liber este una variată. Începe târgul de Crăciun, ne bucurăm de petreceri și mergem la show-uri de stand up comedy. Am pregătit mai jos o listă cu principalele evenimente ale lunii.

Experiență locală cu degustare de vin pe Via Transilvanica

Sâmbătă, 5 noiembrie, aflăm mai multe despre vinul de pe Târnave printr-o experiență chiar în vechea metropolă a vinului: Mediaș.

„Pornim intr-o scurtă drumeție, urmând marcajele Via Transilvanica, până la o vie a orașului aflată dincolo de pădure. Apoi ne întoarcem pentru a ajunge într-un wine shop și a degusta 3 sortimente de vinuri albe de la 3 crame diferite, de aici, din „Weinland” (Țara Vinului). O scurtă oprire vom face în fața Casei Caspari, ce a aparținut uneia dintre familiile ce au găsit o soluție la filoxeră, salvând plantațiile de viță de vie din Europa”, arată organizatorii evenimentului.

Această experiență se adresează celor care au minim 18 ani și care doresc o drumeție scurtă și ușoară, urmată de o experiență senzorială. Mai multe detalii puteți afla aici.

Concert Alternosfera la Sala Thalia

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock de limba română, lansează proiectul Theatroll, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Cel de-al cincilea eveniment din această serie va avea loc vineri, 4 noiembrie, la Filarmonica de Stat Sibiu.  Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare în rețeaua iabilet.ro, la următoarele prețuri:

Categoria 1 - 220 lei

Categoria 2 - 200 lei

Categoria 3 - 180 lei

Categoria 4 - 140 lei

Categoria 5 - 90 lei

Transylvanian Grand Prix 

În premieră pentru România, Fantasy Dance, organizatorul evenimentului Transylvanian Grand Prix, a primit drepturile de a organiza 3 campionate mondiale și un campionat european în cadrul evenimentului ce va avea loc la Sibiu între 4 și 6 noiembrie.

Peste 1500 de sportivi din peste 42 de țări vin la Sibiu, la începutul lunii noiembrie, pentru cea mai importantă competiție de dans sportiv din România, Transylvanian Grand Prix. Concursul are loc în primul weekend al lunii noiembrie, între 4 și 6, în Sala Transilvania, pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri. Întreaga sală va fi, de altfel, amenajată sub forma unei imense săli de bal pentru acest eveniment. 

Târgul de Crăciun se deschide în 11 noiembrie

Cea de-a 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfășura în acest an între 11 noiembrie și 2 ianuarie. Organizatorii anunță că proiecțiile de pe fațadele clădirilor se vor schimba, iar cei care doresc să imortalizeze momente speciale vor avea parte de mai multe locuri instagramabile. De asemenea, instalațiile de iluminat sunt construite cu becuri economice pentru a proteja mediul.

BUG Mafia la Backyard 

În 19 noiembrie, BUG Mafia vor întreține atmosfera la Backyard.

Petrecem alaturi de B.U.G. MAFIA, veteranii hip-hop-ului românesc. Am fost peste tot , În anii ce-au trecut , Am făcut ce-am vrut , În anii ce-au trecut, Am rămas la fel ,În anii ce-au trecut ,Tot aici, niciodată n-am plecat, niciodată. Deci, Cine e cu noi striga 'O-O'!”, transmit organizatorii evenimentului.

Stand Up Comedy cu Bogdan Malaele si Victor Bara - "Patru la Purtare"

Tot în 19 noiembrie,  de la ora 19, cei care ajung la Oldies Pub vor avea parte de un show de  Stand Up Comedy cu Bogdan Malaele si Victor Bara.

„Te-ai săturat de poantele obișnuite din comediile previzibile? Nu ai mai râs de foarte mult timp cu poftă? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci te invităm la un show senzațional la care vei râde cu lacrimi în mod compulsiv. Nu uita să-ți iei și gașca... pentru a râde împreună!”, arată organizatorii evenimentului.

Tură de toamnă în familie pe vârful Suru, munții Făgăraș

În 19 noiembrie suntem invitați la o tură frumoasă pe vârful Suru, 2281m, în creasta Făgărașilor, în extremitatea vestică.

„Vom urca muntele către cabana Suru, situată la circa 1450m altitudine, prin muchia Moașei, una deosebit de frumoasă, muchie pe care pădurile de foioase vor avea o culoare splendidă de toamnă, un galben-arămiu. Nu uitați să aveți la voi aparatele foto căci zona este foarte fotogenică!”, se arată în descrierea evenimentului.

Elsa și prietenii

 Sâmbătă, 26 noiembrie, Centrul Militar Sibiu găzduiește un spectacol muzical pentru copii, cu mascote și personaje.

„Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlnești cu personajele preferate. Porțile regatului de gheață din Arendelle s-au deschis pentru toți copiii din Sibiu! Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristoff împreună cu Renul său prietenos te așteaptă la distracție”, transmit organizatorii evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

Concert de fanfare Ciocârlia

În 29 noiembrie, Fanfare Ciocârlia concertează la Centrul Cultural Ion Besoiu. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus