Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Teste pentru Târgul de Crăciun: S-au aprins luminile de sărbători în centrul Sibiului

Teste pentru Târgul de Crăciun: S-au aprins luminile de sărbători în centrul Sibiului

Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Mare au făcut în această seară primele teste pentru marea deschidere de vineri și au aprins iluminatul festiv.

La prima vedere luminile de sărbători din incinta târgului nu diferă cu mult de ceea ce sibienii și turiștii au putut admira în anii anteriori.

De altfel, organizatorii au anunțat deja că ediția din acest an va fi una mai cumpătată din punct de vedere al consumului de energie.

„Instalațiile de iluminat sunt construite cu becuri economice, iar programul de iluminat va fi adaptat la nivelul de lumină, astfel încât beculețele să se aprindă doar în momentul în care chiar are sens. La fel, toate ambalajele de unică folosință utilizate de cei care oferă produse alimentare sau băuturi sunt biodegradabile, pentru un impact minim al deșeurilor asupra mediului”, au transmis reprezentanții Târgului de Crăciun recent.

Cât privește bradul din Piața Mare, acesta este împodobit aproape la fel ca în anii anteriori.

Cea de-a 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfășura în acest an între 11 noiembrie și 2 ianuarie, marea deschidere fiind programată pentru vineri seara.

Luminile de Crăciun din Cisnădie se vor aprinde în 5 decembrie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Rammstein

Acum 1 an

Oare pe strada tovarășului se va face economie?...
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Strada tovarasului e luminata de parca ar fi Bdul Victoria Socialismului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus