Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Actualizare. Exercițiu ISU la Colegiul Brukenthal

Actualizare. Exercițiu ISU la Colegiul Brukenthal

ISU Sibiu desfășoară miercuri dimineața un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Colegiul Național Brukenthal din municipiul Sibiu, informează sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al instituției.

Actualizare Pompierii sibieni au desfășurat astăzi, un exercițiu cu forțe și mijloace de intervenție la Colegiul Național Brukenthal din municipiul Sibiu. În acest exercițiu au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și un echipaj SMURD. 

Scenariul care a stat la baza exercițiului a fost stingerea unui incendiu, izbucnit într-o sala de clasă situată la etajul al doilea. În clădire au au fost surprinse trei victime. 

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu peste 400 de elevi și aproximativ 20 de cadre didactice, privind modul comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.

foto ISU Sibiu

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Exercitii aranjate precum si incendiile...Faceti bilete cu toate obiectivele si trageti la sorți daca vreti o evaluare reala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus