Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Concert Vunk, drumeții și ateliere pentru copii

Ce facem în weekend? Concert Vunk, drumeții și ateliere pentru copii

În acest weekend avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. Trupa Vunk concertează la Sibiu, plecăm în drumeții, participăm la ateliere de creație și cluburile din oraș ne pregătesc mai multe petreceri. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Crăciunul Ursulețului Teddy!”, „Meniul”, „Lumina infernului” sau „Capra cu trei iezi” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

 

Trupa Vunk concertează la Oldies Pub 

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 20, trupa Vunk a pregătit un concert care se va desfășura la Oldies Pub.

„Cu dor de voi si de scena de la Harlequin ne întoarcem acolo să vă plimbăm prin toate colțurile sufletelor voastre, cu cele mai cunoscute cântece VUNK. Cu dor de voi venim pe 18 NOIEMBRIE să strigăm cât putem de tare Felicitări, ai reușit!, Pleacă, Scapă-mă de ea, Așa și, 1000 sau Vino du-te. Noi venim cu dor și poftă. Pe voi vă așteptăm să veniți cu sufletul deschis, cu zâmbetul pe buze și încredere că, așa cum se întâmplă la orice concert VUNK, vi de-o vârstă și pleci mai tânăr”, se arată în descrierea evenimentului.

Dj Antenna la Faust

Tot vineri, dar de la ora 22, la Faust suntem așteptați să petrecem alături de Dj Antenna. Din 2006 distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenționale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), atât în țară cât și în străinătate.

Atelier de pictură pe sticlă - Suncatcher

Asociatia CreativAct pregătește sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10, un atelier de inițiere în tehnica picturii pe sticlă faux vitrail.

„E toamnă și a reînceput seria atelierelor Fă cu drag! în care socializezi într-un spațiu creativ și faci cu mânuța ta un cadou celor dragi. Azi te bucuri de un atelier de inițiere în tehnica picturii pe sticlă faux vitrail și vorbim despre istoria suncatcherului. Te așteptăm cu drag!”

Harap Alb la Teatrul Gong

Harap Alb, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani, se va juca sâmbătă și duminică la Teatrul Gong.

Când eşti mic trebuie să creşti. Ca să creşti, trebuie să înveţi lucruri. Ca să înveţi lucruri, trebuie să te confrunţi cu ele.

„Harap-Alb” este povestea maturizării unui băiat în timpul unei călătorii iniţiatice în care învaţă să-şi facă prieteni, să găsească soluţii pentru situaţii complicate, să aibă încredere în oameni şi să deosebească binele de rău. La finalul acestui drum, Harap-Alb îşi merită răsplata pentru că a fost curajos, şi-a folosit inteligenţa şi şi-a exersat bunătatea.

Spectacolul lui Gavriil Pinte vizualizează povestea aşa cum a fost ea scrisă de Ion Creangă: personajele sunt create din hârtie şi lemn, schimbările de decor şi costume se fac la vedere, sub ochii copiilor, iar povestea scrisă iese din carte şi capătă viaţă pe scenă.

Tequilla Party la Liquid

Liquid the Club  pregătește sâmbătă, 19 noiembrie, o nouă seară de petrecere. Intrarea este liberă.  

Târgul de Crăciun continuă

Cea de-a 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu se desfășoară în acest an în perioada 11 noiembrie - 2 ianuarie. Sibienii și turiștii sunt așteptați să se bucure de luminițe, de proiecțiile noi și de locurile instagramabile din Piața Mare a orașului.

La plimbare cu Anii Drumeției

Și în acest final de săptămână suntem invitați să descoperim peisajele fascinante din județ în mai multe drumeții. Putem alege să mergem într-o drumeție cu familia sau putem descoperi Munții Lotrului. Programul drumețiilor de weekend îl găsiți aici.

Ateliere pentru copii la Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu continuă tradiția evenimentelor de weekend dedicate copiilor și organizează, în parteneriat cu ONG-ul InteraktArts, două ateliere muzicale în zilele de sâmbătă 19, respectiv 26 noiembrie. Sub denumirea generică Charlie & The Music Factory, atelierele instrumentelor năstrușnice vor avea loc în zona Info Point, între orele 11.00 și 14.00. Accesul este liber pentru toți copiii interesați de muzică, ritm și creație muzicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus