Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

O șoferiță sibiancă de 18 ani a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat. Tânăra consumase alcool

O șoferiță sibiancă de 18 ani a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat. Tânăra consumase alcool

O sibiancă de 18 ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DJ 106J, în afara localității Poplaca.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism între Poplaca și Orlat, o sibiancă în vârstă de 18 ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, transmite IPJ Sibiu. 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o altă tânără în vârstă de 18 ani, tot din municipiul Sibiu, care a fost transportată la spital conștientă. Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106J, între Poplaca și Orlat, la un accident rutier. 
Echipajul a evaluat medical un număr de 4 persoane dintre care 3 au refuzat transportul la spital, iar o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la mână”, transmit și reprezentanții ISU Sibiu. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. La aceste momente nu sunt probleme de trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cristian Sibian

Acum 1 an

Pitzi-Pisi era putzin inconstienta....Bine ca nu si drogata( sau nu au avut drug-test )ca sa omoare pe cineva sau ne reparam masinile,acum de sarbatori..Legi prea blande pt astfel de exemplare...Si am o intrebare,celelate 3 persoane erau si ele 'manga' sau kamikaze de s-au suit in masina cu Pitzi-Pisi?

Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Soferita de 18 ani care a consumat alcool... E sfarsitul lumii...

Raspunde

Mișu

Acum 1 an

Ar trebui schimbate un pic legile astea de rutieră. Nu se mai poate așa... Daca ai avut accident si erai băut să se anuleze pe viata dreptul de a mai conduce si avea permis. Ai avut accident, erai băut si ai mai omorât și un om: pușcărie cu executare, fără suspendări, reduceri și alte tertipuri. De ce nu se modifică legea... ??? Cui profita sa riscăm ori chiar să murim ca proștii pe drumuri din cauza unor idioți ?? !!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus