Vineri,
21.06.2024
Cer Senin
Acum
28°C

Ministerul Culturii: Sabin Luca nu a depus un nou proiect de management pentru Muzeul Național Brukenthal

Ministerul Culturii: Sabin Luca nu a depus un nou proiect de management pentru Muzeul Național Brukenthal

Ministerul Culturii a emis în 15 septembrie un ordin de ministru prin care conducerea interimară a Muzeului Național Brukenthal îi revenea lui Alexandru Constantin Chituță și care aproba reluarea privind organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al directorului Sabin Adrian Luca. Termenul de depunere al noului proiect a fost data de 6 noiembrie, însă potrivit informațiilor transmise de Ministerul Culturii, Sabin Luca nu a depus un nou proiect.

Reamintim că Sabin Adrian Luca și-a încheiat vechiul mandatul de manager și a depus un nou proiect managerial care a fost notat cu 9,28. În luna noiembrie, proiectul de management al lui Sabin Adrian Luca urma să fie reevaluat, însă acesta nu l-a mai depus.

Citește și: Actualizare Alexandru Chituță, manager interimar la Brukenthal. Noul proiect de management al lui Sabin Luca va fi reevaluat

„Domnul Sabin Luca a fost invitat să depună un nou proiect de management pentru Muzeul Național Brukenthal, până la data de 06.10.2022, conform calendarului aprobat de autoritate. 

Ulterior acestui demers, domnul Sabin Adrian LUCA nu a depus un nou proiect de management pentru Muzeul Național Brukenthal, în condițiile ordinului Ministerul Culturii nr 3326/13.09.2022. Pe cale de consecință, în lipsa unui nou proiect de management pentru Muzeul Național Brukenthal ne-am aflat în imposibilitatea obiectivă de a desfășura procedura de analiză, astfel cum aceasta a fost aprobată prin Ordinul Ministrului Culturii nr 3326/13.09.2022”, se arată în răspunsul trimis de Ministerul Culturii la o solicitare a Turnul Sfatului.

Conducerea interimară a Muzeului Național Brukenthal este asigurată până la mijlocul lunii ianuarie de Alexandru Chituță. Ministerul Culturii nu a oferit informații cu privire la organizarea unui viitor concurs de management.

Redăm mai jos răspunsul integral primit din partea Ministerului Culturii:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Lucul

Acum 1 an

Nu a depus proiect pentru ca aia de i-l făceau au refuzat sa-l mai faca. Iar Chituta era în apropierea filmului, a simțit că are un loc pe podium. Bravo, a fost înlocuit un dictator cu altul, ceva mai tânăr!...
Raspunde

Ispasoiu

Acum 1 an

Este foarte bine ca Luca nu mai poate sa fie director încă un mandat. A făcut rău instituției cât pentru trei vieți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus