Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

O nouă atracție pentru copii, în județul Sibiu. Dealul lui Crăciun, tărâm de poveste

O nouă atracție pentru copii, în județul Sibiu. Dealul lui Crăciun, tărâm de poveste

Cei de la pensiunea Dealul Verde din Porumbacul de Sus au creat special o poveste pentru copii și adulți transformând locația în „Dealul lui Crăciun” un tărâm magic care dezvăluie vizitatorilor decorațiuni, proiecții, spectacol de lumini și activități pentru cei mari și mici. Totul a fost gândit cu suflet și biletele au fost puse deja în vânzare online.  

Citește și: „După Castelul de lut, Sibiul are ”Dealul verde” - un nou obiectiv turistic privat unic în România”

Cei de la pensiunea „Dealul Verede” vin în această iarnă cu o propunere inedită. Au creat pentru vizitatori o poveste în care copiii devin personaje și vor lucra alături de elfi și Moș Crăciun, pentru salvarea Crăciunului. Personajul negativ este Cișmilache, care an de an imaginează fel de fel de farse ca să împiedice Crăciunul să aibă loc.

Copiii au de rezolvat mici provocări, împreună cu elfii, ca să dejoace planurile răutăcioase ale lui Cișmilache. Totul culminează cu un spectacol impresionant de proiecții și lumini pe suprafața unui castel, atunci când se lasă întunericul. Totul se termină cu un dar de la Moș Crăciun pentru fiecare copil și apoi plăcintă și ciocolată caldă pentru toată lumea.

Firul poveștii de pe Dealul lui Crăciun

Aventura magică pe Dealul lui Crăciun, unde trăiesc Moș Crăciun și marea lui familie de elfi este organizată sub formă de tur interactiv și durează aproape 2 ore. Turul cuprinde mai multe opriri, printre care Poșta Magică, Fabrica de Jucării, Atelierul Moșului, Secția de Ambalare sau Castelul Fermecat. La final se servesc plăcinte și ciocolată caldă în Supermarketul lui Moș Crăciun.

Cum nicio poveste nu este cu adevărat poveste fără un personaj negativ, există Cișmilache, care iubește vara și încearcă în fiecare an să saboteze Crăciunul. 

Anul acesta Cișmilache l-a subjugat pe Vifor – vântul înghețat care aduce iarna și l-a ferecat într-un castel. Din această cauză Zefira, vântul călduț care vine dinspre apus, căci despre castelul ei este vorba, nu se mai poate întoarce acasă. Moș Crăciun, Moașa Crăciun și elfii își vor uni puterile cu voi toți, ca să-l învingă pe Cișmilache.

Odată ajunși la destinație, vizitatorii vor intra într-o lume magică, plină de personaje speciale, un decor fabulos, multe provocări și surprize. Primul popas va fi la Poșta Magică a lui Moș Crăciun, unde copiii vor scrie o scrisoare și o vor trimite Moșului printr-o cutie poștală magică.

Următoarea oprire va fi la Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun, unde micuții vor deveni ajutorul temporar al Moșului și vor contribui la dejucarea planurilor răutăcioase ale lui Cișmilache.

Până la Atelierul 2, se va întâlni pe drum Cartierul Central al elfilor și Grajdurile Renilor. Urmează Secția de ambalare și banda buclucașă care transportă, prin magie, cadourile direct în sacul lui Moș Crăciun. Turul continuă în Laboratorul lui Moș Crăciun.

Finalul turului include un lac înghețat, un totem magic, macheta unui castel înghețat, spectacol de lumini, proiecții (doar la spectacolele de seară) și, nu în ultimul rând, deznodământul poveștii lui Moș Crăciun, a lui Cișmilache, Vifor și a Zefirei. Aici este momentul în care vizitatorii îl vor întâlni pe Moș Crăciun în carne și oase și vor putea vorbi cu el. Totul se încheiem cu plăcinte, ciocolată caldă și un mic cadou de la Moș.

Parcarea de la Dealul Verde s-a transformat în Piața Lui Moș Crăciun. Aici se servește mâncare proaspăt gătită, vin fiert, suc de mere cu scortișoară și bezele care se vor putea coace direct în foc, în spațiul special amenajat.

Ce include biletul


Biletele se vând exclusiv online, tururile fiind limitate la 20 de persoane și includ: 

- Turul interactiv, care include un povestitor, mulți elfi jucăuși și toate opririle și activitățile menționate în poveste
- Proiecții și spectacol de lumini (doar la spectacolul de seară)
- Plăcinte și ciocolată caldă, servite in Supermarketul lui Moș Crăciun
- Un mic cadou la final
- Acces gratuit la parcul tematic Povestea Calendarului!


  •  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

Kara-Dobref Virginia

Acum 1 an

Buna seara! Cat costa rezervarea pentru povestea Pe dealul lui Craciun? Ma intereseaza in calitate de profesor, pentru un grup de copii.

Raspunde

B

Acum 1 an

Era util sa fie afișate si preturile in articol Luna decembrie Spectacol de zi : (13:00- 16:30) adult 200, copil 160 Spectacol de seara: (17:00-19:00): adult 250, copil 200.
Raspunde

Ovidiu

Acum 1 an

Am vazut într-un comentariu preturile Hai să fim serioși 200 /250RON bil adulți și 160/200ron copii .Păi pt o familie cu 3 copii să dai 1100 RON pt 2 ore.Va urez baftă
Raspunde

Gaby

Acum 3 luni

Bună seara ce preturi sunt la aceasta atracție turistica ?
Raspunde

Adriana

Acum 1 an

Crăciunul e despre Nașterea Lui Hristos! Păcat că în ziua de azi comercialul vrea sa acopere și această frumoasă sărbătoare scoțând în evidență orice altceva decât ceea ce e Esențial...
Raspunde

Viorel

Acum 1 an

250 lei/adult plus 200 lei/copil...mai scump ca la dino parc sau disney land...pe bune?
Raspunde

Iuliana

Acum 1 an

Mai bine costul biletului l-am dona copiilor care nu se pot bucura de aceste sarbatori,din cauza lipsurilor. Mi se pare exagerat costul unui bilet.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus