Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Scurte
Acum
20°C

Replică amuzantă a lui Dorin Cioabă, după votul Austriei: ” Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României”

Replică amuzantă a lui Dorin Cioabă, după votul Austriei: ” Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României”

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al rromilor, a glumit într-o postare pe pagina sa de Facebook după ce Austria a dat vot negativ intrării României în Spațiul Schengen.

”Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României. Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă. S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a transmis Cioabă.

Regele face referire la o știre apărută în anii 90, despre mai mulți romi din România care ar fi mâncat lebedele aflate pe un lac din Viena. În anii 2000, povestea a fost reluată de presa britanică,  însă după o anchetă cotidianul britanic The Sun a fost obligat să publice o dezmințire.  

Nu este prima dată când Cioabă glumește în acest fel. În 2017 s-a pozat la Lacul Balaton din Ungaria lângă lebede și rațe scriind explicația „am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Vrem si fapte! Ia mai dā-i mā -n ......democratie si pe austrieci.... Bāi dacā -i bal, bal sā fie
Raspunde

Dragos

Acum 1 an

Serios…? Nu aveați cu ce umple pagina și v-ati gândit sa o infestati cu “glumele” acestui Pokemon…?
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Sfartecati-le cu ghearele sa le zboare penele ca ninsoarea in toate partile.
Raspunde

Ghita, din Sibiu

Acum 1 an

Daaa. Dacă veți călători în Belgia, Olanda, Austria, Franta, Italia, Germania și oriunde, veți remarca peste tot persoane bronzate care cerșesc. Și de asta Austria acuza ...migrantii! ... Si el glumește...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus