Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Au fost stabiliți câștigătorii! Concurs: câștigă 4 pachete GOLD la petrecerea de Revelion Armonia Disco & Retro

Au fost stabiliți câștigătorii! Concurs: câștigă 4 pachete GOLD la petrecerea de Revelion Armonia Disco & Retro

Update: au fost stabiliți câștigătorii concursului!

Prin tragere la sorți au fost stabiliți cei doi câștigători ai concursului organizat de Turnul Sfatului și Armonia Disco & Retro, care vor participa la Un altfel de Revelion, organizat la Redal Expo. Câștigătorii sunt Ilie Tarcea și Todor Oltean. Felicitări!

Nu ți-ai făcut încă planurile de Revelion? Ce zici de 4 bilete gratuite la cea mai tare petrecere dintre ani, Revelionul Armonia Disco & Retro ce va avea loc la Redal Expo?

Turnul Sfatului și Armonia vă oferă 4 pachete Gold la petrecerea dintre ani ce va avea loc la Redal Expo. Pachetele vor fi oferite ca două premii pentru câte două persoane.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în concurs?

Descărcați Aplicația Turnul Sfatului din App Store sau Google Play. Deschideți modulul de sesizări (Reporter TS) și trimiteți un mesaj redacției: Vreau Un altfel de Revelion. Toate mesajele vor fi numerotate, în ordinea transmiterii lor iar prin tragere la sorți vor fi stabiliți cei doi câștigători, care vor câștiga câte două pachete Gold la petrecerea de la Redal Expo.

Ce vă așteaptă la Armonia Disco & Retro – Un altfel de Revelion?

Pachetul Gold include:

- intrarea la evenimentul Revelion Armonia disco&retro

- loc la masa tip cocktail 

- bufet suedez All Inclusive

- bauturi contra cost la prețuri accesibile

și asta nu e totul. La Revelionul Armonia veți avea ocazia să vedeți live o trupă care făcea furori în anii 90-2000. Fun Factory sunt capul de afiș al celei mai tari petreceri de Revelion din oraș, care va fi animată și de MIRROR DJs, AMERAS & ARMONIA DJs, pe o scenă rotativă 360 de grade.

Mult succes tuturor participanților la concurs. Tragerea la sorți a premiilor va avea loc în data de 20 decembrie, ora 12.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus