Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Revelion spectacol la Arena Platoș. Salt cu snowmobilul prin flăcări

Revelion spectacol la Arena Platoș. Salt cu snowmobilul prin flăcări

Câteva mii de turiști au trecut în noul an pe pârtiile complexului de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș, în buna tradiție a locului, cu un show de iarnă de zile mari.

Ca în fiecare an, Arena Platoș a pregătit un adevărat spectacol pentru toți sibienii și turiștii care au ales petrecerile de Revelion organizat aici. Cu câteva minute înainte de miezul nopții, instructorii celor două școli de ski ale complexului au coborât pârtia principală cu torțe în mâini, după care au fost montate literele ce, o dată aprinse, au devenit punctul principal al întregului show. 

Revelion Arena Platos

Schiori și snowboarderi au trecut prin literele în flăcări și nu oricum, ci performând trick-uri care mai de care mai periculoase, front sau back flip-uri plus alunecări spectaculoase pe downrail. 6 snowboarderi și 3 schiori au făcut deliciul publicului și au cules toate aplauzele. Show-ul nu s-a încheiat înainte ca prin 0-ul în flăcări să treacă și o motocicletă de hard-enduro și chiar un snowmobil. 

O dată încheiat spectacolul, cei care au vrut să își înceapă anul nou în clăpari s-au suit pe schiuri și s-au dat până dimineață iar cei care au preferat să o ia mai ușor au ales fie petrecerea din apreski, unde au pus muzică DJ STF, DJ LeyzaBoy și DJ Funky Drop, care s-a încheiat când soarele era deja bine sus, fie au urcat la Apresky, unde DJ Jonnessey și MC Aner au întreținut buna dispoziție până la răsărit.

Revelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena PlatosRevelion Arena Platos

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 744

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 2 luni

Literele alea seamănă izbitor cu niște cifre :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus