Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Bărbat din Dumbrăveni, lovit pe stradă de doi tineri din Mureș

Bărbat din Dumbrăveni, lovit pe stradă de doi tineri din Mureș

Un bărbat din Dumbrăveni a fost agresat, la începutul anului, de doi tineri din Mureș. Polițiștii din Dumbrăveni i-au identificat pe cei doi tineri, care sunt cercetați pentru infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 17 ani, domiciliați în localitatea Dumbrăveni, respectiv Viișoara (Mureș)”, arată IPJ Sibiu. 

În data de 4 ianuarie un bărbat din Dumbrăveni, în vârstă de 53 de ani, a sesizat în scris faptul că la data de 1 ianuarie, în jurul orei 07:30, în timp ce se afla pe stradă, în localitatea Hoghilag, ar fi fost agresat de către 2 persoane necunoscute.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Dumbrăveni i-au identificat pe cei doi tineri iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pe bază de ordonanță, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, cei doi tineri vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus