Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
18°C

Conducerea Hermannstadt, după ce a bănuit galeria de revânzarea biletelor la suprapreț: Peluza Nord Sibiu a primit 350 de bilete contra cost. Vrem să vorbim cu un lider al galeriei

Conducerea Hermannstadt, după ce a bănuit galeria de revânzarea biletelor la suprapreț: Peluza Nord Sibiu a primit 350 de bilete contra cost. Vrem să vorbim cu un lider al galeriei

Galeria AFC Hermannstadt a tăcut în prima repriză a meciului cu FCSB de duminică în semn de protest față de conducerea clubului care a bănuit-o de revânzarea biletelor la suprapreț. Reacția conducerii clubului a venit astăzi, anunțând că ar vrea să discute cu un singur lider al galeriei.

”Nu înțelegem și cu siguranță nu suntem de acord cu protestul Peluzei Nord, care a tăcut pe întreg parcursul primei reprize din meciul cu F.C.S.B..

Vă aducem la cunoștință tuturor că la partida cu Farul Constanța, în care am revenit la Sibiu, costurile pentru spectaculoasa coregrafie cu pasărea Phoenix - ,,Reaprindem flacăra fotbalului sibian” - au fost suportate în întregime de către conducerea FCH, cea împotriva căreia a fost îndreptat acest ,,semnal de alarmă” început pe stadion duminică seara și continuat apoi pe Facebook. Pe de altă parte, pentru meciul cu FCSB, Peluza Nord Sibiu a primit din partea FCH 350 de bilete contra cost, pe care au avut timp să le redirecționeze așa cum au considerat de cuviință.

Ei bine, una dintre urmările pe care ni le asumăm după cele întâmplate este să le asigurăm acestor suporteri biletele cu o oră înaintea startului următorului meci de pe teren propriu”, a anunțat conducerea clubului pe pagina oficială de Facebook.

În plus se cere galeriei să-și desemneze un reprezentant pentru a înlesni comunicarea cu suporterii.

”Rămânem deschiși dialogului, în speranța că Peluza Nord Sibiu va găsi un lider capabil să discute cu noi. De asemenea, același lider ar trebui să fie capabil să organizeze galeria la nivelul pe care îl impune un meci de Superliga.

Noi nu suntem adepții violenței pe stadion înaintea unei partide, dar nici în timpul ei și cu siguranță nici după. Repetăm: nu suntem adepții violenței pe stadion înaintea unei partide, dar nici în timpul ei și cu siguranță nici după!”, se mai precizează în comunicat.

Citește și: Suporterii FC Hermannstadt s-au supărat pe club, care i-a bănuit de revânzarea biletelor la suprapreț. ”Se făcea în cealaltă peluză”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Kokos

Acum 1 lună

Aloo , d-nu Bratu , nu galeria a banuit conducerea de vanzarea biletelor la suprapret , ci tocmai invers , clubul a banuit galeria de vanzare la suprapret a biletelor , lucru total neadevarat.
Raspunde

Ion de la raion

Acum 1 lună

Se pare că echipa este sacul de box. Conducerea nu isi onorează obligațiile contractuale abuzind de o procedura numita insolventa iar echipa este depunctata. Conducerea și galeria isi spala boarfele pe fb, echipa nu este sustinută Conducerea primeste dreptul de a flosi stadionul construit din banii sibienilor la un pret mult sub cele cerute pe Arena Nationala, Ghencea..., stabileste preturi la bilete mai mari ca la CFR - LAZIO, iar echipa nu este cu platile la zi
Raspunde

Nagyszeben FK

Acum 1 lună

Păcat de jucători și staff. Conducerea administrativă a clubului groaznic de habarnistă și profesionistă, nulitate absolută. ”Sponsorii” o rușine. Așa zisa ”galerie”, compusă din țărani urbani care încurajează echipa doar dacă primesc bilete moca și bani pentru mizeriile de coregrafii. O galerie sătească, compusă din ”ultrașii” locali, cu mâna veșnic întinsă după bani de bere și mici. O rușine de club!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus