Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FCH e dispusă să renunțe la Opruț și Paraschiv. Pentru prețul corect

FCH e dispusă să renunțe la Opruț și Paraschiv. Pentru prețul corect

Deși i-a pierdut în ultima săptămână pe Ionuț Năstăsie și Alexandru Răuță, plecat la o echipă din liga secundă din Arabia Saudită, clubul FC Hermannstadt este dispus să se despartă de doi dintre cei mai buni jucători ai săi.

Raul Opruț și Daniel Paraschiv, golgeterul echipei, sunt printre cei mai „vânați” jucători din locul FCH. Clubul a primit deja oferte pentru ambii jucători, le analizează, dar le va lua în considerare doar dacă și jucătorii își doresc să plece. Invitat în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, Dani Coman, președintele clubului sibian, a declarat că cei doi ar fi foarte dificil de înlocuit, mai ales în acest moment, dar este dispus să discute orice ofertă.

Citește și: „Primul meu obiectiv e să îl conving pe Măldărășanu să continue”

”Au fost oferte pentru Paraschiv. Au fost și sunt oferte pentru Opruț. Dacă va fi o ofertă bună, iar jucătorul își va dori să plece, va avea susținerea noastră. Răuță a avut o discuție cu conducerea. I-a spus ce salariu îi oferă clubul din Arabia. Chiar dacă nu s-a luat niciun ban pentru el, l-am lăsat să plece. Se va proceda la fel și în continuare.

Problema este că iarna jucătorii sunt mai greu de găsit. Mi-ar fi greu să găsesc niște jucători cu care să îl înlocuim pe Paraschiv sau pe Opruț. Nu mă arunc cu sume, așteptăm orice ofertă și discutăm”, a declarat Dani Coman la emisiunea Liga Digi Sport.

Ambii jucători sunt evaluați la 800.000 de euro, conform transfermarket. Paraschiv a reușit 9 goluri și 3 pase decisive în actuala ediție de campionat iar Opruț a contribuit cu o pasă decisivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus