Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Zăpadă de peste un metru şi jumătate în zona turistică Bâlea Lac

Zăpadă de peste un metru şi jumătate în zona turistică Bâlea Lac

Stratul de zăpadă măsoară 160 de centimetri la peste 2.000 de metri altitudine, în zona turistică Bâlea Lac din Munţii Făgăraş, unde accesul este posibil doar cu telecabina, potrivit meteorologilor sibieni citatți de Agerpres.

În zona de munte a judeţului Sibiu, la peste 1.700 de metri altitudine este Cod galben de viscol, arată o atenţionare emisă de meteorologii sibieni.

La Bâlea Lac nu există pârtii amenajate. În judeţul Sibiu, pârtii sunt în staţiunea Păltiniş din Munţii Cindrel, unde stratul de zăpadă măsoară 36 de centimetri. Accesul la Păltiniş se poate face pe drumul judeţean care leagă municipiul Sibiu de staţiune. 

Citește și Unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri la Păltiniș. Poliția Sibiu: Hai la ski, dar fii responsabil unde parchezi!

foto Hotel Of Ice Romania/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus