Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
18°C

Control judiciar pentru femeia care a retras timp de șapte ani bani pe ascuns din conturile clienților băncii la care lucra

Control judiciar pentru femeia care a retras timp de șapte ani bani pe ascuns din conturile clienților băncii la care lucra

Femeia din Sibiu care timp de aproape șapte ani a retras bani din conturile unor clienți ai băncii la care lucra a fost pusă sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, anunță IPJ Sibiu. 

Citește și: O sibiancă, angajată la bancă, a retras vreme de șapte ani bani pe ascuns din conturile clienților

Reamintim faptul că polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

„În fapt, femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienți ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro”, tranmite IPJ Sibiu

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus