Marţi,
28.11.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Autostrada înseamnă bani: investiție de 3,4 mil. euro. ”Am luat în calcul şi Braşovul dar am mers pe Sibiu pentru că aici suntem lângă autostradă”

Autostrada înseamnă bani: investiție de 3,4 mil. euro. ”Am luat în calcul şi Braşovul dar am mers pe Sibiu pentru că aici suntem lângă autostradă”

”Tocmai s-a deschis şi un nou tronson care este la 20 de metri de noi plus că va urma Sibiu-Braşov”. Gebrüder Weiss România, cea mai veche companie de transport și logistică din lume, a explicat motivul pentru care a încheiat în acest an o investiție de 3,4 milioane de euro în județul Sibiu, relatează ZF.ro.

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de transport şi soluţii logistice, anunţă finalizarea investiţiei în extinderea hubului logistic din Sibiu. Acest proiect a necesitat fonduri de 3,4 milioane de euro, noua suprafaţă adăugată fiind deja integrată în operaţiunile companiei.

Citește și: Gebrüder Weiss România, un mix între know-how-ul austriac și expertiza locală

„Anul trecut când am finalizat extinderea, am mărit şi suprafaţa de teren pe care o deţinem acolo printr-o achiziţie a unui teren alăturat. Suprafaţa actuală de teren este de 40.000 mp şi ne permitem să dezvoltăm mult peste 10.000 mp de logistică. Totul depinde de clienţi. Avem clienţi care au venit în Sibiu datorită infrastructurii şi timpului de tranzit la nivel naţional, dar depinde de specificul clientului. Iniţial când s-a luat decizia investiţiei, a mai fost luat în calcul şi Braşovul dar am mers pe Sibiu pentru că aici suntem lângă autostradă. Tocmai s-a deschis şi un nou tronson care este la 20 de metri de noi plus că va urma Sibiu-Braşov“, a spus Bogdan Feraru, Area Manager Central Romania pentru Gebruder Weiss Romania, în cadrul emisiunii ZF Logistica Businessului, un proiect ZF&Element Industrial.

Suma alocată a fost direcţionată în extinderea depozitului logistic cu 2.250 mp şi dotarea acestuia cu echipamentele necesare.

Filiala din Sibiu a companiei a fost înfiinţată în 2010, cu o suprafaţă de 2.000 mp alocaţi operaţiunilor de cross-docking, în urma unei investiţii de 1,2 milioane de euro. În 2017 spaţiul de depozitare a fost extins cu 2.500 mp şi a ajuns la 4.500 mp spaţiu de depozitare şi cross-docking, fiind alocate fonduri de 3,2 milioane de euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus