Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

Se închide circulația luni, pe strada Pompeiu Onofreiu. La secția de neurologie va fi livrat un post de transformare de mari dimensiuni

Se închide circulația luni, pe strada Pompeiu Onofreiu. La secția de neurologie va fi livrat un post de transformare de mari dimensiuni

Circulația va fi închisă luni, 27 februarie, timp de câteva ore, pe strada Pompeiu Onofreiu, între bulevardul Coposu și strada Filarmonicii, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. La secția de neurologie va fi livrat un post de transformare de mari dimensiuni

„Urmare unei solicitări primite din partea Spitalului Clinic Județean Sibiu, Comisia de Circulație a aprobat restricționarea temporară a circulației pe strada Pompeiu Onofreiu, luni, 27 februarie, între orele 09.30 – 13.00, pe tronsonul dintre bulevardul Corneliu Coposu și str. Filarmonicii. Solicitarea este motivată prin faptul că, la secția de neurologie urmează să fie livrat un post de transformare de mari dimensiuni,” transmite sursa citată.

Pentru transportul și amplasarea în siguranță a acestuia în curtea Spitalului este necesară închiderea circulației pentru câteva ore, asigurându-se astfel accesul pe stradă a transportului și a utilajelor care vor descărca echipamentul. 

În intervalul orar menționat șoferii pot utiliza ca rută ocolitoare bulevardul C. Coposu – str. Gh. Lazăr – str. Pompeiu Onofreiu (tronsonul dintre str. Gh. Lazăr și str. Filarmonicii) – str. Filarmonicii – str. Gh. Lazăr / str. General Magheru, în funcție de direcția de deplasare. 

Un echipaj al Poliției Locale Sibiu se va afla la fața locului pentru a asigura suport în această închidere de trafic. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus