Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O aplicație de închiriat mașini se extinde în Sibiu. De la 15 de euro pe zi

O aplicație de închiriat mașini se extinde în Sibiu. De la 15 de euro pe zi

Perpetoo, o aplicație prin care proprietarii de autoturisme le pot închiria altor persoane fizice se extinde și în Sibiu, anunță compania într-un comunicat de presă. 

Până acum, la nivel național sunt peste 4.000 de utilizatori activi înregistrați, în primii trei ani de funcționare, și se estimează o creștere cu 30% a acestora, odată cu extinderea din 2023.

 ”Românii au multe mașini, dar cele mai multe stau sau sunt puțîn folosite. Listand-o pe platforma pot câștigă între 1.000 și 5.000 de lei, media lunară de venituri înregistrată până acum, care le pot acoperi costurile legate de întreținere, cel mai probabil.

Serviciul de rent a car de la persoană la persoană este utilizat în România în special de turiști din Franța, Spania, Germania, Italia, Belgia, dar și de români din diaspora care vin să își viziteze rudele și prietenii”, se precizează în comunicat.

Perpetoo.com este o investiție de peste 45 de mii de euro a antreprenorului în turism Aurelian Marin, proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis, al hotelurilor Dana Resort și Dana Holiday Club din Venus și al parcului de aventură Paradis Land Neptun

Conform prețurilor de pe platformă, o mașină poate fi închiriată în București de la 15 euro pe zi, însă în orașe din provincie prețul urcă pentru că sunt puține autoturisme disponibile.

În acest moment, în județul Sibiu figurează un singur autoturism de închiriat, un Volkswagen Polo fabricat în 2017, la prețul de 35 de euro pe zi.

În Brașov, prețul pe zi cu care se poate închiria un autoturism pornește de la 15 euro, dar poate ajunge la 45 de euro, în cazul unui autoturism cu 8 locuri.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus