Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Trei sibieni în echipa etapei. Letica a făcut un meci excepțional

Trei sibieni în echipa etapei. Letica a făcut un meci excepțional

Trei jucători de la FC Hermannstadt fac parte din echipa ideală a etapei 29 potrivit specialiștilor Ligii Profesioniste de Fotbal. Portarul Karlo Letica a apărat șase șuturi printre care și un penalty.

Silviu Balaure, Karlo Letica și antrenorul Marius Măldărășanu fac parte din echipa etapei potrivit analizei LPF. Victoria cu FC Rapid a însemnat sfârșitul unei lungi secete, fiind prima victorie din acest an calendaristic a echipei condusă de Măldărășanu. FC Hermannstadt a câștigat cu 1-0 datorită prestației impecabile a lui Karlo Letica. Portarul de 26 de ani a scos 6 șuturi printre care și lovitura de la 11 metri executată de Marko Dugandzic. El a primit și distincția de jucătorul meciului FCH-Rapid.

Golul care a adus primele 3 puncte din 2023 l-a propulsat și pe Silviu Balaure în 11-le ideal al etapei cu numărul 29. Lovitura sa de cap a pus punct acestei secete și poate însemna descătușarea echipei pentru meciurile rămase. O simulare ”de play-off” a arătat că sibienii joacă mai bine cu echipele mari. Analiza ia în calcul doar meciurile disputate de primele cinci clasate, între ele, la care se adaugă și Hermannstadt, arată că echipa sibiană se menține cel puțin la același nivel.

Citește și: Hermannstadt, peste FCSB și la același nivel cu Rapid și Farul.

 
Cât despre Marius Măldărășanu, faptul că prima victorie din acest an a venit exact împotriva clubului de care îl leagă atât de multe, spune totul despre distincția de antrenor al acestei etape. ,,A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol”, spun specialiștii LPF.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus