Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O nouă ediție Piața la Birou va fi organizată mai devreme în curtea Consiliului Județean

O nouă ediție Piața la Birou va fi organizată mai devreme în curtea Consiliului Județean

Vineri, 24 martie, în intervalul orar 9-13, va avea loc o nouă ediție a Pieței la birou, în curtea Consiliului Județean Sibiu.

Deși inițial s-a anunțat că următoarea ediție va fi abia în 7 aprilie, la cererea cetățenilor și datorită disponibilității producătorilor locali, s-a decis ca proiectul „Piața la birou" să fie organizat și în ultima vineri din luna martie.

Astfel, sibienii sunt așteptați să se aprovizioneze cu produse cultivate și pregătite în localitățile din împrejurimi. 

Citește și: „Piața la birou de vineri, la Agenția pentru Protecția Mediului. Participă 12 producători locali”

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Bubi Seven

Acum 1 an

Noul serviciu de catering la serviciul duamnei campan este din nou disponibil fara nici un cost pentru ea! Pachetelele vor fi livrate maine la usa biroului fara cost suplimentar,adica fara cost !

Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

Știi tu, sau prestezi la ferma de postaci?
Raspunde

Free Piața Transilvania! :)))

Acum 1 an

Asta se face "la cererea cetățenilor" - adică la cererea cetățenilor de la CJ. Ce folos are restul orașului sau județului din prostia asta? În acest mod se folosesc fonduri publice pentru amenajarea pieței pentru folosul exclusiv al celor 60-70 de angajați de la CJ.
Raspunde

Matei

Acum 1 an

cetatenii mai cer ca piata volanta CJ, sa fie deschisa in curtea consiliului judetean __fara discriminare__! cu alte cuvinte sa fie deschisa si dupa-amiaza, pentru ca, nediscriminatoriu, sa beneficieze si cei care lucreaza vinerea dimineata (si nu lucreaza fix in CJ ca sa se poata aproviziona si inainte de a pleca acasa!).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus