Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
8°C

Un tânăr de 18 ani a furat aproape 3.000 de lei și 300 de euro dintr-o mașină lăsată descuiată

Un tânăr de 18 ani a furat aproape 3.000 de lei și 300 de euro dintr-o mașină lăsată descuiată

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiști și este cercetat penal, fiind bănuit că a furat aproape 3.000 de lei și 300 de euro dintr-o mașină lăsată descuiată, în Cisnădie.

„La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un sibian în vârstă de 18 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Tânărul este bănuit că, la data de 14 martie a.c., ar fi sustras 2.800 de lei și 320 de euro dintr-un autoturism lăsat descuiat, parcat pe strada Stejarului din orașul Cisnădie,” anunță joi reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Recomandări

Pentru a preveni furturile din autovehicule, polițiștii sibieni vă reamintesc câteva măsuri pe care le puteți aplica pentru siguranța bunurilor dumneavoastră:

•    Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, diferite bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatura electronică, etc.) chiar dacă lipsiți din auto pentru scurt timp;

•    În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor;

•    Când părăsiţi autoturismul, asigurați-vă că geamurile sunt închise complet.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus