Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
25°C

Apă Canal anunță întreruperea furnizării apei potabile în Șelimbăr marți

Apă Canal anunță întreruperea furnizării apei potabile în Șelimbăr marți

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți 25.04.2023, în intervalul orar 09:00 – 14:00, se vor executa, în localitatea Șelimbăr, în zona străzilor Pictor Brana și Triajului lucrări de cuplare a unei rețele noi la rețeaua de apă deja existentă.

„Pe durata lucrărilor, în intervalul orar sus menționat, se va întrerupe furnizarea apei potabile în imobilele situate pe str. Pictor Brana nr. 50, 52, 54, 56, 83, 85. De asemenea, sunt posibile scăderi de presiune pe străzile Pictor Brana (cu străzile adiacente), Octavian Goga (cu străzile adiacente) și Mihai Eminescu (cu străzile adiacente)”, a transmis compania de apă a Sibiului.

Lucrarea va fi executată de către firma SC LINESOFT SRL Sibiu.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispeceratul societății apelând numărul de telefon 0269222777 sau Call Center 0269962.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit oficialii Apă Canal Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus