Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

FCH împarte autografe suporterilor, pe Municipal

FCH împarte autografe suporterilor, pe Municipal

Clubul de fotbal FC Hermannstadt și Decathlon Sibiu au pregătit o surpriză pentru fanii echipei, invitându-i la o întâlnire specială pe Stadionul Municipal din Sibiu, joi, 27 aprilie 2023, începând cu ora 18:00. Întâlnirea va include oportunități unice pentru suporterii echipei, precum o sesiune foto și de autografe cu jucătorii și staff-ul FCH, precum și un clip video panoramic 360°, selfie-uri pe stadion și multe altele.

Pentru a-i răsplăti pe suporterii fideli, cei care se vor afla printre primii 100 de fani prezenți la eveniment vor primi câte o minge de fotbal personalizată din partea echipei FC Hermannstadt și a partenerilor lor de la Decathlon Sibiu.

Evenimentul va avea loc pe Stadionul Municipal, iar intrarea sportivilor se va face pe strada O. Goga. Într-un comunicat emis de clubul de fotbal, aceștia îi așteaptă pe fani cu drag și le promit o seară de neuitat alături de jucătorii echipei.

Stafful FCH, Marius Măldărășanu, Marian Rada, Laurențiu Costache, Florin Berța, Mircea Fățan, Dragoș Rusu, Sergiu Coc și Georghe Halmaghi vor fi prezenți la întâlnirea cu suporterii alături de jucătorii echipei. Ultima întâlnire a fanilor cu echipa a avut loc la inaugurarea Stadionului Municipal, când peste 500 de tineri fotbaliști au avut ocazia să schimbe pase cu jucătorii și să obțină autografe pe mingi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus