Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Ministerul Mediului se modernizează cu o aplicație realizată în Sibiu

Ministerul Mediului se modernizează cu o aplicație realizată în Sibiu

Compania sibiană Eventya, care a realizat printre altele Sibiu City App și aplicația ziarului Turnul Sfatului – TS App, a câștigat licitația publică organizată de Ministerul Mediului pentru dezvoltarea unei aplicații noi, care va deservi instituțiile publice din toată țara.

Licitația organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor poartă denumirea Servicii de dezvoltare aplicație software și servicii pentru organizare cursuri de formare în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacității administrative a Ministerului Mediului privind gestionarea situațiilor de urgenta generate de riscurile specifice ministerului si a situațiilor privind starea mediului”.

Valoarea proiectului este aproape un milion de lei, respectiv 969.000 de lei.

Conform caietului de sarcini, scopul achiziției îl reprezintă ”dezvoltarea și implementarea unei soluții informatice pentru optimizarea și eficientizarea proceselor de prelucrare a datelor de intrare și de ieșire din Dispeceratul MMAP cu rol de gestionare a situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase și a situațiilor privind starea mediului, manualul de utilizare al acesteia, precum și organizarea de cursuri de formare”.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Evantya au transmis că ”practic este vorba despre dezvoltarea unei aplicații software de integrare, schimb de informații și diseminare între autoritățile și instituțiile implicate în gestionarea situațiilor de urgență și a manualului de utilizare a acesteia”.

Proiectul are o durată de implementare de cinci luni, astfel că noua aplicați va deveni funcțională până la finalul acestui an.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus