Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
25°C

A fost recepționat Centrul de Întreținere și Coordonare Boița. Centru de monitorizare a traficului cu peste 30 de camere și un birou al Poliției Rutiere

A fost recepționat Centrul de Întreținere și Coordonare Boița. Centru de monitorizare a traficului cu peste 30 de camere și un birou al Poliției Rutiere

Joi a avut loc recepția Centrului de Întreținere și Coordonare Boița care va deservi autostrada A1, tronsonul Sibiu - Boița, anunță reprezentanții DRDP Brașov.

„Noul punct de intervenție cuprinde numeroase spații pentru utilaje și materiale, inclusiv un depozit de mare capacitate pentru sarea care va fi folosită la deszăpezire,” transmite sursa citată. În cadrul bazei de intervenție există și un centru de monitorizare a traficului dotat cu peste 30 de camere și tot aici va funcționa inclusiv un birou al Poliției Rutiere.

După deschiderea circulației în 15 decembrie 2022, pe primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești au mai rămas lucrări de executat în afara căii de rulare. Toate aceste lucrări sunt acum finalizate, iar joi, 27 aprilie, a fost programată recepția la terminarea lucrărilor.

Centrul de întreținere și coordonare de la Boița, plantarea de copaci sau ”aliniamente pentru ghidarea liliecilor” au fost printre lucrările rămase de executat de către constructorii români angajați în cadrul Porr Construct SRL, companie cu acționariat austriac.

Un material pe această temă puteți citi aici - Au terminat toată autostrada înainte de termen și cu garanție dublă: joi are loc recepția la terminarea lucrărilor pentru Sibiu – Boița

foto DRPD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Pitar

Acum 4 luni

Iar au dat-o bine Porr-ienii...
Raspunde

Rammstein

Acum 4 luni

Încet,încet revenim la borcanele milițienilor... d-aia nu s-au dărâmat toate punctele de control de pe șosele...
Raspunde

Un sibian

Acum 4 luni

in loc sa fi cheltuit aiurea pe sucuri si prajituri mai bine ar fi reparat iluminatul de la nodul Selimbar - Mohu...ca arde lumina aiurea la ora 17:00 iar pe zona veche nu functioneaza nimic!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus