Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Ministerul Apărării a lămurit prezența celor 18 elicoptere militare americane în Sibiu

Ministerul Apărării a lămurit prezența celor 18 elicoptere militare americane în Sibiu

La sfârșitul săptămânii trecute 18 elicoptere militare au fost observate deasupra Sibiului, ulterior fiind oprite pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Cele 18 elicoptere Apache au atras atenția multor sibieni, unii dintre ei apropiindu-se de gardul aeroportului pentru a le fotografia și filma, o serie de imagini ajungând și pe adresa redacției.

elicoptere apache

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au explicat la momentul respectiv că aparatele de zbor s-au oprit la Sibiu pentru a alimenta.

Reporterul Turnul Sfatului a contactat oficialii Ministerului Apărării Naționale pentru mai multe detalii, oficialii de la București precizând că elicoptere respective mergeau în misiune spre Grecia și veneau din Germania.

elicoptere militare

”În ziua de vineri, 21 aprilie, un număr de 18 elicoptere de tip AH-64D Apache aparținând Brigăzii 12 Combat Aviation din cadrul Forțelor Terestre ale Statelor Unite în Europa au desfășurat o misiune pe ruta Germania-Grecia, în cadrul căreia au oprit pentru realimentare pe aeroportul Sibiu”, a explicat Biroul de Presă al MApN.

A doua zi cele 18 aparate de zbor și-au continuat drumul spre Grecia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gigi Stan

Acum 4 luni

Pai daca Romania este o tara ocupata, transformata in colonie, elecopterele americane se duc unde vor muschii lor. Pe cine sa intrebe, pe Ciuca, a spus Yes inca dinainte de a fi prim ministru iar dulapul era in vacanta in America de Sud.

Raspunde

Rammstein

Acum 4 luni

Sigur merg în grecia?...
Raspunde

Leonard

Acum 4 luni

Pentru Gigi Stan De fapt nici nu știu dacă are rost să îți răspund dar o fac România este membră NATO nu este o colonie Atât am avut de spus Sunt Tratate semnate nu doar de noi ci și de celelalte state membre
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus