Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Serviciile de salvare la Lacul lui Binder costă aproape 200.000 de lei

Serviciile de salvare la Lacul lui Binder costă aproape 200.000 de lei

Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al municipiului Sibiu a cumpărat serviciile de salvare la Lacul lui Binder de la o firmă locală.

Serviciile de salvare acvatică vor costa autoritățile locale în acest an 182.054 lei și sunt descrise în felul următor: „Servicii de salvare a persoanelor aflate în pericol de înec și prevenirea oricăror accidente de acest fel, servicii de asistență și supraveghere pentru Zona de îmbăiere inclusiv Locul de joacă plutitor pe lac WIBIT, din cadrul Complexului de agrement Lacul lui Binder din Sibiu”.

Acestea au fost atribuite prin cumpărare directă firmei Maybisoft Services SRL, înființată acum 2 ani de către Valentin Bisericescu, care este și responsabilul de ordine și siguranță al clubului CSU Sibiu.

Amintim că reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat săptămâna trecută redeschiderea Complexului pentru Sport și Agrement Lacul Binder pentru ziua de sâmbătă, 29 aprilie. În această primă etapă s-a deschis promenada, zona de sporturi nautice și terenurile de volei, iar în jurul datei de 1 iunie se va deschide și plaja și locul de joacă gonflabil plutitor.

Lacul Binder este deschis de marți până duminică, de la ora 10.00 la ora 23.00. Sporturile nautice pot fi practicate în programul care poate fi consultat pe laculbinder.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1138

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Radu Lucian

Acum 4 luni

Sifonare marca PNL. Taman la Sibiu vine jupanu Bisericescu, un fel te TERRA BUILDING sl pazei, își trage o firma de salvamari(2021 la finalizare Lacului) si ce sa vezi? Singurul participant la licitație ia 200.000 pe an, pt sa zicem 5 salvamari 4 luni. 20 de salarii, la o încadrare de 4000 brut, mai da și dreptul vreo 80000 și rămâne cu 40000 și el Trăiască ai noștri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus