Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ioana Ignat și DJ Project vin la Rășinari în acest week-end

Ioana Ignat și DJ Project vin la Rășinari în acest week-end

Duminică, 7 mai, în Rășinari, începând cu ora 19.00 în centrul comunei, zona Căminului Cultural Rășinari vor avea loc o serie de activități dedicate „Zilei Naționale a Tineretului”. În deschiderea manifestărilor vor fi cei de la Ansamblul Călușarii din Rășinari urmați de DJ Project și Ioana Ignat.

„Ziua Națională a Tineretului este marcată în fiecare an la Rășinari deoarece dorim să oferim tinerilor și voluntarilor posibilitatea de a se exprima, de a se implica în organizarea acestei manifestări și nu în ultimul rănd un cadru organizat de a petrece momente de voie bună, împreună”, spun organizatorii.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2023 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Creativ.

Organizatori sunt Asociația Culturală pentru Educație, Tradiție și Valori – CREATIV și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus