Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-au vândut jumătate din biletele de la FITS. Chiriac: Ne bucurăm că publicul a răspuns atât de frumos

S-au vândut jumătate din biletele de la FITS. Chiriac: Ne bucurăm că publicul a răspuns atât de frumos

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a anunțat miercuri, 10 mai, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că jumătate din biletele puse la dispoziție în acest an pentru festival au fost vândute.

„De la conferința din 25 aprilie până astăzi s-a întâmplat un miracol care ține de ceea ce înseamnă atașamentul publicului față de tot ce facem. Anul trecut am început să vindem bilete exact începând de astăzi.

Anul acest am început din 26 aprilie, de atunci și până acum s-au vândut jumătate din biletele festivalului. Este realmente un miracol și ne bucurăm că publicul a răspuns atât de frumos”, a declarat Constantin Chiriac.

Ediția cu numărul 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu are loc în acest an în perioada 23 iunie - 2 iulie. În acest an, iubitorii de teatru pot lua parte la peste 800 de evenimente, de la muzică, la fotografie, de la teatru la pictură, de la circ la conferințe, gală, dans, film sau expoziții. Programul evenimentelor FITS poate fi văzut aici

Citește și:

Program FITS 2023: „cod roșu de acrobații” în Piața Mare, în prima zi de festival. Atracțiile acestei ediții

FITS păstrează show-ul cu drone în locul artificiilor. Chiriac: Am învățat din experiența de anul trecut, veți vedea o creștere

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus