Duminică,
24.09.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

S-au ieftinit cireșele în Piața Cibin. De la 100 de lei kilogramul, la 45 de lei

S-au ieftinit cireșele în Piața Cibin. De la 100 de lei kilogramul, la 45 de lei

Primele cireșe din acest sezon au apărut săptămâna trecută în Piața Cibin. Atunci, prețul unui kilogram era de 100 de lei și se găseau la un sigur comerciant din piață. La câteva zile distanță, situația nu mai este aceeași în Piața Cibin. Cireșele s-au ieftinit, iar acum kilogramul costă 45 de lei.

Citește și: 100 de lei, kilogramul de cireșe în piața Cibin. Comerciant: „Am vândut trei lădițe”

Sibienii care aleg să meargă acum în piață găsesc cireșe la un preț mai mic de jumătate față de cel inițial, majoritatea producătorilor având la vânzare fructele. Prețul cel mai mic pe care îl găsim este de 45 de lei, iar cel mai mare este de 80.

„A mers bine. Oamenii au cumpărat și câte două kilograme, și câte trei”, spune comercianta care a dus prima cireșe în Piața Cibin.

Spre deosebire de săptămâna trecută, o scădere a prețului se observă și la roșii. Dacă acum câteva zile găseam roșii cu 35 de lei kilogramul, acum prețul maxim este de 20 de lei pe kilogram. Legătura de usturoi verde este 1,5 – 2 lei, la fel ca cea de ceapă. Salata costă 3-4 lei, iar pentru o legătură de leuștean verde vom plăti 1,5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1638

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus