Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

100 de lei, kilogramul de cireșe în piața Cibin. Comerciant: „Am vândut trei lădițe”

100 de lei, kilogramul de cireșe în piața Cibin. Comerciant: „Am vândut trei lădițe”

Primele cireșe din acest sezon au apărut în Piața Cibin. Un kilogram costă 100 de lei, mai ieftin decât anul trecut, atunci când cireșele costau 175 de lei.

Cireșe de vânzare se găsesc la o singură comerciantă. Sunt aduse din Spania, iar până acum femeia spune că a reușit să și vândă câteva.

„Le-am adus de marți după amiază. Au cumpărat pofticioșii. Am vândut până acum trei lădițe”, ne-a spus aceasta.

În piață găsim și roșii românești, de la Pleșoiu, care costă 30 de lei kilogramul. Căpșunile variază între 10 și 14 lei. Legătura de usturoi verde este 1,5 – 2 lei, la fel ca cea de ceapă. Salata costă 3-4 lei, iar pentru o legătură de leuștean verde vom plăti 1,5 lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Sparrow

Acum 11 luni

In Osaka ( asta e in Japonia ) tot atât costā. Vedeti voi copii mosului ce inseamnā globalizarea? Ce iti iei la Osaka sau la New York iti poti lua la fel de bine din Turda sau Pātârlagele. Sā nu vā aud cu banii , cā banii sunt LA FEL.si acolo sunt oameni nācājiti care nu îsi cumpārā cirese, si acolo sunt zmei cu BMW -uri cu numere de Bulgaria. Deci e la fel peste tot. Mâine o sā fie 110 lei KG si o sā se vândā in draci!
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 11 luni

Dintre cei care vând în piața la ora actuala,foarte putini au mirosit pământul de aproape.Niste pungași care cumpără marfa mai pe nimic și își pun adaosuri nesimțite.Adevarul că și producătorii (aia care mai sunt)fac în așa fel încât roșiile sa se coaca in câteva zile,frumoase pe exterior și verzi inauntru.Căpșunii daca ai proasta inspirație sa ii speli ai surpriza sa se decoloreze și să-și piardă gustul.Neam de traista pus pe căpătuială.
Raspunde

Sparrow

Acum 11 luni

Se numeste economie de piatā ( ironic termenul, nu ? ) sau mai succint CA-PI-TA-LISM !
Raspunde

AlisonBurgers

Acum 10 luni

Hai sa nu batem campii, ce se intampla acum nu e capitalism. Capitalismul nu inseamna jecmanire la orice pas, otravirea populatiei prin mancare, etc .. dar , unde se ocupa oamenii .. se alege prafu, indiferent de doctrina.
Raspunde

Emil

Acum 11 luni

Piata este pentru losnitele speciale din justitie si politie, nu pentru romani.
Raspunde

@@@

Acum 11 luni

Multi bogatani sunt in Sibu! Cred ca Osaka e un fel de Cisnadie fata de Sibiu...
Raspunde

Marioara

Acum 11 luni

Pe mine ma intereaza pretul rosiilor! Cirese la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie cand se coc in Vrancea si la Olanu, in Valcea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus