Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Sibieni în Timișoara: ”Tramvaiul lui Perjovschi” îl transportă pe poetul Radu Vancu

Sibieni în Timișoara: ”Tramvaiul lui Perjovschi” îl transportă pe poetul Radu Vancu

Un proiect din cadrul Proiectului Timişoara Capitală Culturală Europeană aduce în prim-plan doi sibieni: Radu Vancu și Dan Perjovschi.

Tramvaiul Poeziei, desenat de graficianul Dan Perjovschi pentru Timişoara Capitală Culturală Europeană, se pune în mişcare, iar unul din poeții invitați să parcurgă călătorii urban-poetice este sibianul Radu Vancu, informează Radio Timișoara.

În zilele de 3 și 4 iunie sunt organizate cinci călătorii care oferă incursiuni în lumea poeziei contemporane, a orașului, dar înseamnă și momente muzicale și povești de pe 3 trasee din oraș. Scopul evenimentului ajuns la a 3-a ediţie este de a crea o experiență inedită pentru redescoperirea lecturii și a reconectării cu Timișoara.

Cele cinci călătorii urban-poetice îi au în centrul atenției pe 5 poeți cunoscuți și apreciați de public: Svetlana Cârstean, Moni Stănilă, Alina Purcaru, Radu Vancu și Andrei Dosa, fiecare având atribuite, în cele 2 zile, câte două ore de lectură și discuție.

Tramvaiul Poeziei este un proiect al Asociației „Arta Nu Mușcă”.

Accesul publicului este gratuit și este permis în limita locurilor disponibile persoanelor care se înscriu cu un email la adresa: curaj@artanumusca.ro.

Sursa foto: Infotimisoara.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Timisoara este renumita pentru cultura jafului si talhariei, nu pentru poezie. Penalul Nicolae Robu a fost un adevarat de Medici al Timisoarei. https://www.impactpress.ro/2017/02/17/bomba-primarul-timisoarei-nicolae-robu-si-fostul-primar-gheorghe-ciuhandu-pusi-sub-acuzare-de-dna-in-dosarul-mafiei-imobiliare-968-de-imobile-vandute-ilegal-prejudiciu-de-peste-40-milioane-eur/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus