De la ora 13 și 15 minute a început dejunul oficial oferit de primarul Sibiului, Astrid Fodor, la restaurantul Hotelului Împăratul Romanilor.
După ce invitații vor lua masa, delegațiile se vor deplasa la Cristian, acolo unde, de la ora 14.30 vor vizita Biserica evanghelică fortificată.
Meniul oferit de primarul Sibiului vizitatorilor:
Gustări
Foie gras cu jeleu de gutui
Piept de rață afumat pe un pat de avocado
Vol-au-vent (foietaj) cu icre de șalău. Timbale cu fructe confiate
Ruladă de curcan înfășurată în boabe de fistic cu afine roșii
Prosciutto Crudo cu Bocconcini di Bufala. Tarte cu somon și gorgonzola.
Fel principal
Duo de antricot și confit de rață. Millefeuille (cremșnit) de cartofi și sparanghel. Sos Demi-glace
Desert
Tartă cu rubarbă și căpșuni.
De băut, invitații vor putea alege apă minerală Dorna, produse Coca-Cola dar și băuturi alcoolice, precum țuică, vin (La Scolca și Brunello di Montalcino), bere Ursus, lichior Amaretto, Aperol Spritz, Campari și gin tonic.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 4391


Ultimele comentarii
Acum 45 minute
???
Acum 47 minute
Muresan
Acum 49 minute
@Ilie Elena
Acum 53 minute
Ion Sărmanu
Acum 59 minute
@Dinca Constantin