Luni,
29.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

„Strada, Dansul si Spectacolul”: De Ziua Copilului, tinerii de la Young Till Death pregătesc un spectacol de dans stradal în Piața Habermann

„Strada, Dansul si Spectacolul”: De Ziua Copilului, tinerii de la Young Till Death pregătesc un spectacol de dans stradal în Piața Habermann

Tinerii de la Young Till Death pregătesc de 1 iunie un moment special în Piața Habermann din Sibiu. Joi, de la ora 13:30, aceștia vor fi protagoniștii unui spectacol de dans stradal prin care își doresc să facă cunoscute dansul de stradă și cultura dansului stradal.

„În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Anul acesta, Asociația Clubul Sportiv Young Till Death, și-a propus să sărbătorească această zi specială printr-un spectacol de dans stradal, spectacol care va aduce în prim plan dansul de stradă şi cultura dansului Hip Hop. Dansul de stradă este o formă de expresie a culturii urbane, de socializare și adesea de competiție”, transmit tinerii.

Citește și: Young Till Death, tinerii cunoscuți pentru flashmob-urile din centrul Sibiului, locul 1 la o competiție națională de dans. „Bătălia a fost mare”

Repertoriile şi coregrafiile se deosebesc puternic de restul companiilor din țară și din lume datorită faptului că acestea cuprind o serie de tehnici special dezvoltate pentru arta spectacolului.

„Strada, dansul și spectacolul se unesc într-un cadru unic în care tinerii sportivi dovedesc calități extraordinare prin intermediul dansului de strada. Publicul are ocazia sa descopere istoria și cultura noastră prin care reușim să oferim de ani la rând disciplina și entuziasm în rândul tinerilor, astfel, pe lângă sport, mișcare și artă reușim să socializăm prin expresivitatea corporala cât și o puternica prezență a spiritului de echipă”, mai arată aceștia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus