Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

S-a deschis al treilea restaurant KFC pe Autostrada Nădlac – Sibiu. După Orăștie și Pecica, acum s-a deschis și la Giarmata

S-a deschis al treilea restaurant KFC pe Autostrada Nădlac – Sibiu. După Orăștie și Pecica, acum s-a deschis și la Giarmata

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis două noi centre integrate de servicii pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac - Sibiu), în apropierea localităţii Giarmata din judeţul Timiş (km 500+596 stânga şi dreapta), a anunţat marţi compania, citată de Agerpres.

Totodată, compania continuă colaborarea cu KFC, care a deschis un nou restaurant în staţia Giarmata stânga. Acesta după ce, în martie, KFC a inaugurat alte două unităţi în benzinăriile Rompetrol de la Orăştie şi Pecica, pe autostrada A1.

Investiţia necesară pentru realizarea celor două staţii de distribuţie carburanţi s-a ridicat la 6,5 milioane de dolari. Cele două staţii fac parte dintr-un pachet de 12 centre integrate de servicii construite de Rompetrol pe Autostrada A1, cu o investiţie totală estimată de peste 40 de milioane de dolari, derulată prin Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român. Opt dintre acestea sunt deja deschise publicului.

”Continuăm dezvoltarea brandului hei şi a noului concept de magazin cu extensiile de brand hei&coffee, cum sunt cele de la Giarmata, şi coffee&gourmet, unde clienţii noştri pot savura o masă caldă, cu produse variate şi proaspete. Şase din cele 12 staţii vor funcţiona sub brandul coffee&gourmet", a declarat Bauyrzhan Nugumanov, directorul general al Rompetrol Downstream.

Primele patru benzinării de pe A1, amplasate în apropierea localităţilor Pecica şi Orăştie, au fost deschise în luna martie, în urma unei investiţii de 14 milioane de dolari. Alte două, în proximitatea localităţii Şagu (judeţul Arad) sunt deschise şi vor fi inaugurate oficial în perioada următoare. Restul de patru centre integrate de pe A1 vor funcţiona în apropiere de Recaş (judeţul Timiş) şi Cristian (judeţul Sibiu).

Fiecare staţie nouă de pe autostradă are între 45 şi 65 de angajaţi, iar suprafaţa din interior este cuprinsă între 300 şi 600 de metri pătraţi, de trei ori mai mult decât cea a unei benzinării obişnuite. La exterior, suprafaţa totală este de peste 35.000 de metri pătraţi, cu peste 150 de locuri de parcare la Giarmata stânga şi aproximativ 120 la Giarmata dreapta. Şoferii au la dispoziţie câte patru posturi de încărcare rapidă a maşinilor electrice în fiecare dintre amplasamente.

Rompetrol este deschisă şi la alte parteneriate, în special cu scopul de a promova producătorii locali din regiunile unde au fost construite benzinăriile.

"Suntem dispuşi să amenajăm şi spaţii exterioare, în funcţie de interesul partenerilor locali, pentru ca aceştia să-şi poată comercializa produsele în cele mai stricte condiţii de siguranţă alimentară", a mai spus Bauyrzhan Nugumanov.

Sursa foto: KFC România

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus