Duminică,
24.09.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

Competiție de șah pentru copii la Sala Transilvania. „Am reușit să marcăm un eveniment sportiv dorit și iubit de foarte mulți copii”

Competiție de șah pentru copii la Sala Transilvania. „Am reușit să marcăm un eveniment sportiv dorit și iubit de foarte mulți copii”

Weekend-ul trecut Sala Transilvania a găzduit Festivalul de Șah „Cupa 1 Iunie Sibiu-2023”. La concursul de șah au participat copii cu vârste între 6 și 15 ani din Sibiu, Mediaș, Cluj Napoca, Câmpeni-Alba, Giarmata Vii-Timiș, Tg.Mureș, Șelimbăr, Alba Iulia, Deva, Brașov și București.

Evenimentul a fost găzduit de Sala Sporturilor Transilvania și organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu, Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Sibiu, CS Logismart reprezentat de Corina Moldovan și Daniel Moldovan, și Smartchess Sibiu reprezentat prin Lazăr Ludovic și Claudia Brândușe.

„Cu bucurie, emoție și satisfacție am sărbătorit Ziua de 1 Iunie împreună cu peste 120 de copii si minunații lor părinți, care au dat dovadă de mare răbdare de-a lungul celor patru ore de joc, marcând Festivalul de Șah Cupa 1 Iunie Sibiu-2023. Luând în considerare că unii dintre copii au participat pentru prima dată la un concurs de șah, chiar și cei mai mici s-au descurcat remarcabil.

Unii dintre ei s-au aflat printre premianți, bucurându-se de premiile oferite de organizatori. Cu acest Festival de Șah am reușit sa marcăm un eveniment sportiv dorit si iubit de foarte mulți copii. Felicitări tuturor participanților, părinților si mulțumiri partenerilor: Sala Sporturilor Transilvania Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Direcției Județene pentru Sport si Tineret Sibiu și CS Logismart Sibiu”, au transmis organizatorii evenimentului.

Competițiile și cursurile de șah continuă și pe perioada verii, iar pentru înscrieri puteți suna la numărul de telefon 0724023684 (CS Logismart Sibiu) sau 0728382233 (ACS Smart Chess Sibiu).

Sursă foto: Smartchess Sibiu/Facebook 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus