Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

FITS 2023: 1.000 de abonamente online gratis pentru militari. Alte 3.000 cu preț redus  

FITS 2023: 1.000 de abonamente online gratis pentru militari. Alte 3.000 cu preț redus  

Militarii vor primi în acest an bilete online gratuite la spectacolele Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. Este vorba despre 1.000 abonamente gratis valabile pentru spectacolele din timpul festivalului. De asemenea, sunt puse la dispoziție alte 3.000 de bilete cu preț redus, dintre care 1.000 pentru spectacolele din timpul festivalului și alte 2.000 valabile pentru spectacolele anuale ale TNRS.

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului Internațional de Teatru Sibiu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că, la fel ca și anul trecut, militarii vor primi bilete online gratuite la spectacolele FITS din acest an.

„La fel ca și anul trecut vom avea sezonul Nato împreună cu Academia Forțelor terestre din Sibiu, împreună cu Ministerul Apărării Naționale. Anul trecut am oferit o mie de abonamente militarilor români și străini gratuit. Lucrăm extraordinar cu Academia Forțelor Terestre, de șapte ani lucrăm împreună la ce înseamnă prezentarea de spectacole în cadrul Academiei Forțelor Terestre. Anul acesta vom prezenta patru spectacole în cele două weekend-uri la Academia Forțelor Terestre.(...) De asemenea, anul acesta vom oferi în continuare 1.000 de abonamente gratuit și alte 3000 de abonamente la un preț redus în așa fel încât să putem să avem atât spectacolelele din cadrul festivalului pe care le transmitem online, cât și spectacolele pe care le transmitem pe parcursul întregului an”, a spus acesta.

Ediția cu numărul 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu are loc în acest an în perioada 23 iunie - 2 iulie. Sibienii au de ales între 809 evenimente la care vor putea participa la FITS 2023.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 10 luni

Pentru refugiatii ucrainieni n-aveti nimic?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus