Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

„Cină pe întuneric”. Persoane nevăzătoare vor servi un meniu delicios celor care vor să experimenteze un moment din viața obișnuită a lor

„Cină pe întuneric”. Persoane nevăzătoare vor servi un meniu delicios celor care vor să experimenteze un moment din viața obișnuită a lor

„Cina pe întuneric” este un eveniment pregătit de Asociația Urban Bike Revolution în cadrul proiectului Unstoppable, prin care încearcă să demonteze stereotipuri și să construiască punți și experiențe unice atât pentru persoanele cu nevoi speciale cât și pentru cele tipice.

Evenimentul este programat să aibă loc vineri, ora 19:30 la restaurantul Casa Grinda, str. Mos Ion Roata 6, iar doritorii de a participa la el sunt rugați să facă o rezervare.

„Vei experimenta o cină fără a vedea cum arată ceea ce ai în farfurie şi te vei lăsa purtat de arome și gusturi percepute altfel decât vizual. Vei savura un meniu delicios servit de către persoane nevăzătoare, experimentând astfel un moment din viaţa obişnuită a acestora. Provocarea serii va fi să îţi foloseşti şi celelalte simţuri pentru a te bucura de gustul mâncării”, promit organizatorii.

Rezervările se fac printr-un mesaj pe pagina de Facebook, la numărul 0775 579 389 sau pe email: [email protected]

Meniul va include trei feluri de mancare cu un pahar de vin și se poate opta inclusiv pentru o variantă vegetariană/vegană.

Prețul pentru participarea la proiect este de 150 lei/ persoană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1382

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 10 luni

De ce acest comentariu postat la ora 7:42:47 nu a fost aprobat ? Ce cusur are ? "... vor să experimenteze un moment din VIAȚA OBIȘNUITĂ A LOR..." Limba româna este o optiune...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus