Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Cablurile de telecomunicații de pe Semaforului vor fi coborâte în subteran. Primăria Sibiu inițiază modernizarea străzii

Cablurile de telecomunicații de pe Semaforului vor fi coborâte în subteran. Primăria Sibiu inițiază modernizarea străzii

Primăria Sibiu a inițiat un proiect pentru modernizarea străzii Semaforului. Primarul Astrid Fodor a semnat luni, 26 iunie, contractul pentru proiectare și realizarea studiilor în vederea modernizării acestei străzi, transmite Serviciul de comunicare.

„Strada Semaforului este foarte tranzitată și aglomerată și este necesară modernizarea acesteia pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic pietonal, pe bicicletă sau cu mașina. Am contractat realizarea documentațiilor tehnice de avizare a investiției și elaborarea studiilor necesare, inclusiv un studiu de trafic. Proiectantul, SC Neo Plan SRL, va oferi soluțiile optime pentru acest proiect important în sensul creșterii mobilității locuitorilor”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Conform caietului de sarcini, Primăria Sibiu vizează prin acest proiect modernizarea carosabilului, a trotuarelor și pistelor pentru biciclete; reabilitarea zonelor verzi de pe aliniamente; modernizarea iluminatului public și a rețelelor de apă și canalizare și crearea canalizației subterane pentru coborârea cablurilor aeriene de telecomunicații.

Termenul contractual de livrare a documentațiilor este de 4 luni, valoarea contractului încheiat cu firma Neo Plan fiind de 141.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1602

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

10 comentarii

Adrian

Acum 3 luni

In sfarsit...daca ar fii un proiect de amploare pe care l-as demara ,in locul Primariei ar fii.. - toate cablurile in subteran pe TOATE strazile si in paralele refacerea fatadelor blocurilor...unitar la toate
Raspunde

Base g

Acum 2 luni

Cobori cablurile, se scumpesc abonamentele, firmele de telocom nu mai progresează pentru că alea câteva nu mai au concurență. Doar câțiva furnizori jegoși vor putea folosi tehnica din subteran, intrarea celor noi, mai ieftini și care aduc progresul e suprimată, piața rămâne a câtorva. Dar proștii nu vor înțelege economie în vecii vecilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 3 luni

Modernizarea cu transee, betoane, borduri si pavele nu se finalizeaza niciodata.
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

POVESTI NEMURITOARE!!! Au facut in multe zone canalizarea pentru cabluri si cablurile tot afara sunt!!!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Ar fi interesant sa ne spuna cineva cit au costat toate modernizarile strazii Semaforului din ultimii 10-15 ani.
Raspunde

Asdf

Acum 3 luni

daca nu separa pista de biciclete(cea doar vopsita) de strada o fac degeaba...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Larissa Băluță

Acum 2 luni

Pe cand lucrari si la noi in Arhitecti? Se aude doamna primar! Nu ne mai facem bine ca tara si neam! Doar la unii sa se faca!
Raspunde

Sdfgdsgf

Acum 2 luni

ai gresit primaria, trebuie sa te adresezi la Cisnadie de care apartii si trebuia sa iti pui problema inainte sa te muti acolo sau nu ti-ai pus intrebarea atunci doar te-ai bucurat de pretul foarte mic si conditii 0
Raspunde

Frikirikimiki

Acum 2 luni

Tocmai au început sa sape pt asfaltare strada N. Porumbescu din Arhitectilor in dimineata asta. Huja lucreaza pt voi :)))
Raspunde

Oncescu

Acum 2 luni

Stati dracu la voi in Valencia. Oricum nu meritati mai multe conditii, aveti tot ce va doriti in cartierul Arhitectilor, va traiti visul American.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus