Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Lăcrămioara Teodorescu, după cursa IronMan. „A fost minunat, peste așteptările mele”. Sibianca strânge în continuare donații pentru Fundația Polisano

Lăcrămioara Teodorescu, după cursa IronMan. „A fost minunat, peste așteptările mele”. Sibianca strânge în continuare donații pentru Fundația Polisano

Sibianca Lăcrămioara Teodorescu a participat weekend-ul trecut la competiția IronMan, care a avut  loc în Danemarca. Lăcrămioara spune că experiența a fost una deosebită, reușind să se claseze pe locul 28 din 46 la categoria sa de vârstă.

La competiția din Danemarca, Lăcrămioara a parcurs 1,9 km metri înot, 90 km pe bicicletă și 21 km alergare.

„A fost minunat, peste așteptările mele. A fost un traseu extraordinar, am făcut  5 ore și  57 de minute, a fost un timp mai bun decât mă așteptam pentru că am crezut că voi face în jur de  6-7 ore. Atmosfera a fost una deosebită, pe tot traseul oameni te încurajau, traseul a fost foarte bine marcat, n-am avut niciun moment de rătăcire”, a spus Lăcrămioara pentru Turnul Sfatului.

Pentru sănătatea inimilor micuților

Cu participarea la această competiție, Lăcrămioara luptă pentru ca Fundația Polisano să strângă bani pentru operațiile copiilor cu afecțiuni ale cordului. Suma pe care și-a propus să o strângă este de 15.000 de lei, Sportiva poate fi susținută până în luna septembrie la acest link.

„Îmi doresc să luptăm în continuare pentru sănătatea inimilor micuților care au nevoie. Orice donație, cât de mică, îi poate salva pe aceștia. Link-ul de donații este activ până în luna septembrie”, a mai spus Lăcrămioara.

Susținută de Fodor și Cîmpean

În semn de susținere, săptămâna trecută sibianca și-a dat întâlnire cu mai multe femei din Sibiu care i-au transmis mesaje de încurajare. Printre ele au fost Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu, dar și Cătălina Costache, directorul Fundației Polisano.

Citește și: Fodor și Cîmpean o susțin pe sportiva Lăcrămioara Teodorescu înainte de competiția IronMan din Danemarca. „Au vrut să îmi transmită un mesaj de încurajare”

„Deoarece cursa se cheamă IronMan, de când m-am gândit să o parcurg, am zis că eu o să fiu IronWoman, adică mi-am dorit să promovăm și puterea feminină. Atunci s-a legat o campanie feministă în jurul ideii, femeile din Sibiu au vrut să mă susțină și să îmi transmită un mesaj de încurajare, ca să promovăm ideea de mișcare, dar și de îndrăzneală. Oricine poate să îndrăznească la mai mult doar că trebuie să-ți descoperi puterile pentru că nu ne dăm seama cât putem, doar dacă încercăm, cam aceasta a fost ideea întâlnirii”, spunea Lăcrămioara la finalul săptămânii trecute.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Flo

Acum 3 luni

Felicitari!!!!
Raspunde

Lex_al

Acum 3 luni

Felicitări frumoasa cursa. Frumoasa cauza și mult succes. In primul rand ironman înseamnă 3,86 km înot, 180,24 traseu bicicleta și 42,19 km alergare...adică maraton. Totul ii bine pina începem sa vb de putere feminina și campanie feminista. Este ca și când as spune ca am fost la maraton dar eu am alergat la cursa de 5 km...România a avut 5 reprezentanți și au terminat 4 felicitări tuturora...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus