Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

„Aglomerație pe munte”: de cinci ori au fost solicitați salvatorii în primele ore ale minivacanței de Sf. Maria

„Aglomerație pe munte”: de cinci ori au fost solicitați salvatorii în primele ore ale minivacanței de Sf. Maria

Sâmbătă după-amiaza salvamontiștii sibieni interveneau în zona Bâlea pentru ajuta un francez care nu se mai putea deplasa. Era a cincea intervenție pe munte în acest sfârșit de săptămână.

Pentru a evacua turistul francez de 54 de ani, care acuza dureri lombare, salvamontiștii au beneficiat de sprijinul unui elicopter, care a intervenit pe Valea Doamnei, unde francezul a rămas blocat.

„Ieri seara au fost alte două solicitări cu persoane rătăcite în zona Lacului Capra și azi noapte încă un grup s-a rătăcit nereușind să ajungă la Cabana Podragu. De asemenea, o persoană de 61 de ani din Polonia a fost evacuată cu ajutorul elicopterului SMURD de la Podul Giurgiului, Munții Făgăraș”, mai enumeră salvamontiștii sibieni într-un anunț publicat pe pagina lor de Facebook.

Foto: arhiva Salvamont Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1985

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus