Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
26°C

Șantierul de pe strada Viitorului: 130 de piloți forați pentru consolidarea malului Cibinului. Încep lucrările pentru lărgirea drumului în zona podului CFR

Șantierul de pe strada Viitorului: 130 de piloți forați pentru consolidarea malului Cibinului. Încep lucrările pentru lărgirea drumului în zona podului CFR

În cadrul modernizării străzii Viitorului, începând cu această săptămână Geiger Transilvania SRL va începe consolidarea malului Cibinului prin construcția a 130 de piloți forați, anunță Primăria Sibiu printr-o postare pe facebook.  Aceștia sunt elementele de sprijin necesare pentru lărgirea drumului pe această porțiune, în zona podului CFR.

“Am verificat în teren evoluția acestor lucrări complexe de pe str. Viitorului. Până în prezent s-a lucrat la rețelele de utilități, iar de săptămâna viitoare încep lucrările de consolidare a malului pentru lărgirea carosabilului în zona podului CFR,” a transmis sâmbătă Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, aflată într-o verificare pe teren. 

Astfel, în cadrul șantierului s-a finalizat relocarea a două linii electrice subterane, s-a creat o rețea nouă de gaz pe acest tronson, finalizându-se și cuplările, se relochează rețeaua de apă cu diametru mare, urmând să se amenajeze căminele de racord pentru punerea în funcțiune a noii rețele și dezafectarea celei vechi și se execută lucrări și la rețeaua de canalizare pluvială.

Citește și Termen, un an și două luni: a fost semnat contractul modernizării străzii Viitorului pe o lungime de 350 de metri

La începutul lunii mai au început lucrările de modernizare și extindere a străzii Viitorului, pe sectorul cuprins între str. Târgu Fânului și str. Moara de Scoarță. Investiția este de 11,73 milioane de lei, bani proveniți din Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Scopul este acela de a optimiza legătura dintre cartierele Gușterița și Reșița și centrul orașului, crescând mobilitatea locuitorilor. Potrivit reprezentanților primăriei, termenul de finalizare al lucrărilor este de zece luni, fără a se lua în calcul lunile de iarnă.

Citește și Cel puțin cinci artere au devenit sufocate de mașini, după închiderea str. Viitorului. „Am făcut dublu față de cât fac de obicei”

Foto Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Dtfy

Acum 1 lună

a inceput sa faca Baba Fodor plimbari prin santiere sa markeze vizite de ochii cetatenilor ca se apropie alegerile? in locul ei as pleca la pensie sa vina altcineva cu adevarat competent (nu PNL, PSD sau FDGR) si sa inceapa si acest oras sa se dezvolte...
Raspunde

Bula

Acum 2 săptămâni

tu esti din VL, PSDistule
Raspunde

Aaa

Acum 1 lună

Pe șantierele geiger vad ca protecția muncii nu se știe cu ce se mănâncă la ei nu s-a inventat încă casca de protecție. Cum a întrat pe șantier coana?cine i-a dat voie ? dacă se împiedica(la vârsta ei e foarte probabil) si dădea cu capul de excavator și rămâneam fără cârmaci în oraș ce ne făceam? ITM e în vacanta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus