Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Nu vom avea încă un alt viceprimar în locul lui Dumbravă. Curtman îi ia locul în Consiliul Local Sibiu

Nu vom avea încă un alt viceprimar în locul lui Dumbravă. Curtman îi ia locul în Consiliul Local Sibiu

Liberalul Emanuel Curtman, director adjunct în cadrul CBS Progaz SRL, societate cu specific de instalații, va fi noul consilier local, în urma ședinței din această săptămână, conform declarațiilor președintelui organizației municipale a PNL Sibu, Adrian Bibu.

El a spus că o decizie privind noul viceprimar al Sibiului se va lua, cel mai probbil, luna viitoare.

”Încă nu am avut o discuție la nivel de organizație județeană pe această temă, urmează să o avem. Consilier local în locul lui Alexandru Dumbravă va fi numit Emanuel Curtman. Pe lista propusă de PNL era Thomas Kraus, însă el deține acum funcția de consilier județean și a anunțat că preferă ră rămână în această poziție. Conform listei, următorul este Emanuel Curtman și el va fi propus la ședința de consiliu local din această lună”, a declarat Bibu pentru Turnul Sfatului.

”Realist, cu tente idealiste, prieten, frate, soț și tată. Familist convins, atât că și formă de organizare primordială cât și că menire dumnezeiască”, așa se autocaracterizează Emanuel Curtman pe pagina web a Asociației Bearing Fruit - A Christian Business Network.

Obiectivul asociației: ”Participarea la acțiuni sociale prin susținere financiară și implicare directă în diferite proiecte. Cu precădere se vor sprijini proiecte care vizează educarea tinerilor și dezvoltarea lor, din comunitățile creștine”.

Dumbravă a demisionat după ce a recunoscut o fraudă cu bani europeni

Viceprimarul PNL Alexandru Dumbravă a demisionat din funcție în 1 august. Întors din concediu, Dumbravă și-a prezentat demisia atât din funcția de viceprimar, cât și cea de consilier local.

Tot de atunci el a devenit director al Școlii Gimnaziale din Roșia, funcție pe care a obținut-o în urma unui concurs susținut în anul 2021.

Alexandru Dumbravă și-a dat demisia din cele două funcții după ce a ajuns la o înțelegere cu procurorii europeni, la începutul săptămânii trecute, după ce a recunoscut că a comis o fraudă cu bani europeni în valoare de 34.500 de euro.

Parchetul European (EPPO) a înaintat instanței un acord de recunoaștere a vinovăției, prin care viceprimarul Sibiului a recunoscut că a comis o fraudă cu bani europeni, înainte de a deveni primar.

Ce liberali mai sunt pe lista PNL Sibiu la consiliul local:

Mircea Nicolae Frățilă

Cornel Alin Macarie

Denisa Maria Pămărac

Ibolya-Zsuzsanna Cristea

Gheorghe Vintilă

Victor Leția

Ioan Constantinescu

Ana-Maria Florea

Cătălin Mihai Mătăsaru

Alexandra Maria Bega

Cătălina Minodora Dumitrean

Ioan Mihai Tatu

Gheorghe Sădeanu

Elena Cristina Muntean

Ionuț Petronel Manea

Sursa foto: bearingfruit.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cusnir Lucian

Acum 1 lună

Bun,dar cei care l-au susținut pe fostul viceprimar la promovare chiar nu au nici o răspundere?
Raspunde

Mimi

Acum 4 săptămâni

Ar fi timpul pentru in nou viceprimar PNL care să eșueze spectaculos. De exemplu Adrian Bibu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus