Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Municipiul Mediaș va găzdui în acest sfârșit de săptămână „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși“

Municipiul Mediaș va găzdui în acest sfârșit de săptămână  „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși“

Protopopiatul Ortodox Mediaș, ITO Mediaș și Primăria Municipiului Mediaș organizează în data de 9 septembrie 2023 evenimentul intitulat „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Arhiepiscopia Sibiului“. Programul manifestării va debuta cu Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Ortodoxă din municipiul nostru, începând cu ora 8:30, urmată de „Procesiunea Tinereții“ la ora 11:30. Participanții vor porni de la Catedrala Ortodoxă până în Piața Corneliu Coposu, unde va avea loc un flash mob, începând cu ora 12:00.

Evenimentul va continua la Sala Traube, unde la ora 16:00 va avea loc o conferință susținută de Prof. Univ. Dr. Adrian Opre, Decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca.

Seara dedicată „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Arhiepiscopia Sibiului“ se va încheia cu două concerte, susținute de către Virgil Suciu și Direcția 5.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus