Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

Poliția Sibiu, mesaj de condoleanțe la moartea expertului criminalist Mihai Abrudan: Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi

Poliția Sibiu, mesaj de condoleanțe la moartea expertului criminalist Mihai Abrudan:  Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi

Reprezentanții Poliției Sibiu transmit prin intermediul paginii de facebook un mesaj de condoleanțe la moartea lui expertului criminalist Mihai Codruț Abrudan, care a decedat duminică, 26 septembrie, la vârsta de 46 de ani, în urma unui infarct. 

Născut în județul Hunedoara, colonelul în rezervă Mihai Abrudan a lucrat din anul 2002, timp de 20 de ani, la serviciul Criminalistică ca expert criminalist în domeniul expertizelor și constatăriilor tehnico-științifice. În anul 2022 s-a pensionat din cauza problemelor medicale. 

„De ieri, pentru Mihai timpul a stat în loc, iar noi ne-am cutremurat la auzul veștii că inima lui a încetat să mai bată! Dincolo de polițistul profesionist, noi ni-l vom aminti mereu ca omul deschis și jovial, mereu pregătit să dea o mână de ajutor și un sfat prețios! Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi! Suntem alături de familia îndoliată și îi vom păstra vie amintirea în inimile noastre.

Rămas bun, Mihai!” este mesajul transmis de IPJ Sibiu. 

Cei care doresc să-l conducă pe Mihai pe ultimul drum o pot face miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 14,00, la Biserica Ortodoxă "Sf. Ioan Botezătorul şi Sf. "M. Mc. Dimitrie" de pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu.

foto Poliția Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 luni

Mai ales mafiei MAI.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus