Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
0°C

Colegii bărbatului care a murit în explozia din Valea Aurie au venit cu TIR-urile la înmormântarea celor doi soți

Colegii bărbatului care a murit în explozia din Valea Aurie au venit cu TIR-urile la înmormântarea celor doi soți

Cele două persoane care au murit în explozia de duminică dimineața, de pe strada Iazului, vor fi înmormântate astăzi. În fața blocului în care cei doi soți, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 51 de ani, și-au pierdut viețile, au venit patru tiruri conduse de foști colegi ai bărbatului.

Bărbatul care a murit era șofer pe TIR și se întorsese din cursă sâmbătă seara. În timp ce lumea s-a adunat la biserică, ceilalți vecini afectați de explozie au intrat pe rând în apartamente alături de autorități pentru a evalua pagubele și pentru a semna primele documente pentru a putea fi ajutați.

Citește și: Vecini: Bărbatul care a murit în explozia de pe Iazului abia se întorsese din cursă de TIR. Probabil cauza a fost centrala, aragazul era electric

Vă reamintim că două persoane au murit în explozia de duminică, 24 septembrie. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani și o femeie de 51 de ani. Alți patru vecini au suferit atacuri de panică. 15 apartamente și cinci mașini parcate au fost avariate de suflul exploziei și de degajările mari de fum.

Citește și: Acumularea de gaze a fost cauza exploziei de pe strada Iazului. Criminaliștii trebuie să stabilească dacă a fost mână criminală sau accident

Potrivit pompierilor, în urma exploziei și a incendiului apartamentul în care s-a produs (două camere, baie, bucătărie și hol - de aproximativ 50 mp) a fost afectat în totalitate, precum și bunurile din interiorul acestuia.

De asemenea, au fost afectate de explozie și de degajările mari de fum alte 15 apartamente, precum și 5 autovehicule parcate.

Dintre persoanele evacuate din imobil patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital.

Citește și: „Mă trezesc noaptea din pat și plâng.” Președintele asociației de locatari spune că nu au bani pentru expertiza blocului în care a avut loc explozia de duminică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Manzat prod

Acum 2 luni

circ
Raspunde

Vasile

Acum 2 luni

Stimabile(???). La o tragedie nu faci comentarii nerespectuoase ! Dar, te recunosc: esti cel care la nunta conduce masina convoiului cu mana lipita pe clacson! Aici poti zice ca e circ!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihai Tanase

Acum 2 luni

"Colegii bărbatului care a murit în explozia din Valea Aurie au venit cu tirurile la înmormântarea celor doi soți." Lipseste o informatie capitala, de care tiruri, pusca sau pistol ?
Raspunde

Jean de Esseintes

Acum 2 luni

tir, tiruri, substantiv neutru 1. Autocamion de mare tonaj pentru transportul internațional de mărfuri. etimologie: Din inițialele t[ransport] i[ntemațional] r[utier]. Tu de care capitala intrebi? Bucuresti sau Moscova? :)
Raspunde

Ovidiu Oanta

Acum 2 luni

Dumnezeul sa il ierte pe Marius
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus