Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
6°C

Asociația Timp și Suflet va inaugura primul loc de joacă din Glâmboaca. Fostul polițist Viorel Teacă și fiul său, invitați la eveniment

Asociația Timp și Suflet va inaugura primul loc de joacă din Glâmboaca. Fostul polițist Viorel Teacă și fiul său, invitați la eveniment

Asociația Timp și Suflet inaugurarează duminică, 8 octombrie, de la ora 12, primul loc de joacă din localitatea Glâmboaca, județul Sibiu. Locul de joacă a fost amenajat sub formă de circuit educativ,  pe un teren pus la dispoziția asociației de Primăria orașului Avrig, iar beneficiari vor fi copiii de vârste mici din localitate și adolescenții, pentru care poate fi un spațiu de socializare. La eveniment va participa și fostul polițist Viorel Teacă, ambasador al acestui proiect.

Valoarea investiției este de aproximativ 20.000 de euro. În proporție de 90% au fost sponsorizări în servicii și produse, diferența fiind suportată din fondurile Asociației Timp și Suflet, fonduri provenite din redirecționări ale impozitului pe profit și pe venit.

Viorel Teacă – ambasador al proiectului

Inaugurarea va lua forma unei gale de caritate, care se va încheia cu predarea cheii către comunitate, ei fiind cei care urmează să îngrijească, să întrețină și să îmbunătățească acest loc de joacă. Ambasador al acestui proiect este fostul polițist Viorel Teacă. Acesta susține proiectele Asociației Timp și Suflet și va veni la inaugurare însoțit de fiul său Norris, în vârstă de 10 ani. 

„Am deosebita plăcere să particip la inaugurarea locului de joacă din satul Glâmboaca, județul  Sibiu, alături de fiul meu. Sunt onorat că am primit distincția de ambasador al locului de joacă din partea Asociației Timp și Suflet”, a transmis Viorel Teacă într-un comunicat de presă.

Activități speciale pentru cei mici

Inaugurarea spațiului de joacă vine și cu mai multe activități prin care cei mici se vor putea distra și vor putea profita de locul special amenajat pentru ei.

„Am pregătit pentru cei mici activități distractive, pictură pe față, clovni, mascote, muzică, dans, concursuri și multă voie bună. Inaugurarea acestui loc de joacă va încununa munca și eforturile comune ale tuturor celor implicați în proiect - comunitate locală, sponsori și parteneri. 

Pe acestă cale dorim să mulțumim pentru sprijin Primăriei orașului Avrig, care ne-a pus la dispoziție terenul, firmei Geiger, care s-a ocupat de pregătirea terasamentului și de asfaltare, magazinului Leroy Merlin din Sibiu, care ne-a furnizat materialele necesare, firmei Meva Holding, care a realizat recondiționarea ansamblurilor de joacă existente, elevilor de la Liceul de Artă Sibiu, care au pictat circuitele educative pe asfalt, cu vopsele preparate și oferite de firma Ramis Tech, firmei Lazăr Trans, care a asigurat transportul, Fermei Agroturistice Valea Soarelui, care a asigurat masa voluntarilor și firmei Flora Trading care a oferit băuturile răcoritoare și tuturor sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor și voluntarilor asociației, ce au făcut posibilă concretizarea acestui proiect. Nu în ultimul rând, le mulțumim oamenilor din sat care au participat voluntar la toate etapele de implementare a proiectului. 

Acest loc este pentru toți copiii, indiferent de situația lor socială sau de origine. În acest "sat închis în sticlă," dorim să arătăm că nicio comunitate nu este uitată și că fiecare copil merită o copilărie fericită”, a transmis Cătălina Tămășel, președintele Asociației Timp și Suflet. 

Asociația Timp și Suflet a fost înființată în anul 2021 și are ca principal obiectiv îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din orașul Avrig și localitățile învecinate, prin demararea de proiecte cu implicare în domeniul social, sănătate, educație, cultural și artistic. Aceasta este cel de-al 10-lea proiect al asociației, cu impact în comunitatea locală. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus