Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Restaurantul Insieme s-a mutat în centrul Sibiului - o rețetă de succes încă din 2007

Restaurantul Insieme s-a mutat în centrul Sibiului - o rețetă de succes încă din 2007

Restaurantul Insieme, un local emblematic pentru comunitatea sibiană, poate fi găsit de acum chiar în centrul orașului. Piața Mică, numărul 7, este locul în care gurmanzii sunt așteptați cu cele mai bune preparate italienești și oferte pe măsură. Iar de la jumătatea lunii octombrie Domeniile Sâmburești oferă, săptămânal, seri cu degustări de vin care vor complimenta excelent preparatele Insieme.

Povestea Insieme a început în 2007, pe 14 februarie. În acea seară, Valentine's Day a devenit mai special pentru locuitorii Sibiului, iar dragostea s-a transformat într-un adevărat deliciu sub forma pizzei în formă de inimă, primul pas către o experiență culinară italiană autentică.

Ideea restaurantului a fost inspirată de sora patronului, care a lucrat în domeniu, în Italia, așa că, de fiecare dată când pasiunea pentru mâncare bună și autentică italiană se îmbină cu tradiția, rezultatul nu poate decât să fie unul extraordinar.

Mâncare pregătită cu pasiune

Bucătarii Insieme gătesc fiecare preparat cu o mare atenție la detalii și păstrează gustul autentic al mâncării italienești. Dintre preferatele clienților, pennele siciliane, pizza quattro formaggi și puiul cu ciuperci la cuptor sunt cele care se fac întotdeauna remarcate.

Cu ingrediente mereu proaspete, fiecare fel de mâncare pregătit la Insieme este o călătorie culinară în inima Italiei.

Degustări de vin în parteneriat cu Domeniile Sâmburești

De la jumătatea lunii octombrie, veți putea să vă bucurați de seri cu degustări de vin. „Suntem mândri să colaborăm cu Domeniile Sâmburești, un partener de încredere care oferă o gamă variată de vinuri de calitate. Veți putea savura mai multe soiuri excepționale, precum Rose, Sauvignon Blanc și Cabernet Sauvignon din gama exclusivă pentru industria ospitalității Carpathia. Vă invităm să descoperiți rafinamentul întruchipat de Chateau Valvis, o gamă de vinuri care vă va surprinde plăcut”, transmite patronul restaurantului. „La Insieme, credem că bucuria de a mânca bun și a bea un vin de calitate sunt aspecte esențiale ale vieții. Prin urmare, vă invităm să ne însoțiți în călătoria noastră și să sărbătorim împreună adevărata pasiune italiană.”

Serile cu degustări de vin se vor desfășura pe 13, 20 și 27 octombrie, începând de la ora 18:00. Rezervările se fac la numărul de telefon 0369/801 025.

Oferte speciale, până la finalul anului

Clienții fideli au carduri de reducere pe care în această perioadă le pot folosi, pentru a primi un discount de 20% la nota de plată.

Totodată, cei care ajung la restaurantul Insieme, în orice zi și la orice oră, pot să aleagă oricare trei preparate, de același fel sau combinate, iar al treilea va fi din partea casei. Așadar, fie că veniți însoțiți sau singuri, vă puteți bucura de o masă în oraș cu un mic cadou din partea noastră – un desert, o băutură sau chiar o pizza pe care să o luați acasă pentru mai târziu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus