Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

ULBS îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa rectorului de la Timișoara și de profesor emerit directorului TNRS

ULBS îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa rectorului de la Timișoara și de profesor emerit directorului TNRS

Conducerea universității din Sibiu a decis să-i acorde titlul de Doctor Honoris Causa rectorului Universității de Vest din Timișoara.

Propunerea a venit din partea Consiliului Facultății de Științe Economice în data de 18 septembrie 2023. Aceasta a fost supusă votului și 16 din 18 membri au votat „pentru” acordarea titlului de DHC profesorului universitar dr. Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

La ultima ședință a Senatului ULBS, propunerea a fost aprobată, fără ca în extrasul din procesul-verbal al ședinței Consiliului facultății să conțină și alte informații.

Marilen Pirtea (foto principală - profil Facebook), rectorul Universității de Vest din Timișoara, este și deputat PNL, iar recent a fost votat de plenul reunit al Parlamentului ca membru în Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în domeniul securităţii naţionale. Pirtea este profesor universitar în domeniul Finanţe. Pe lângă diplomele de licență, master și doctorat în economie, Pirtea are în CV-ul oficial și cursuri și stagii pe teme de securitate.

Tot în senat a fost aprobată, în unanimitate, propunerea și validarea acordării titlului onorific de Profesor emerit și a medaliei ULBS lui Constantin Chiriac, directorul TNRS. În hotărâre nu se precizează cine este autorul propunerii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3881

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Merita omu'! Am auzit ca-i centru universitar de exceptie: acolo si-a luat doamna Kovesi doctoratul.Cred ca o Cruce Saguniana n-ar fi nepotrivita..
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

De parca lumea nu stie cine este capo dei capi in mafia PNL.
Raspunde

Universitar

Acum 1 lună

Așteptăm cu nerăbdare ca și somitățile de la UCB să fie promovate! Ia uitați aici colegi ingineri din ce mediu academic sănătos provine viitorul vostru Decan: https://www.gorjnews.ro/?s=UCB

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus